تکفیر موحدین
دلایل نحوه مواجهه گروه‌های تکفیری با اقلیت‌های دینی

اعش با فشار به این اقلیت‌ها، به دنبال نوعی پاکسازی قومی و مذهبی است و همواره تلاش می‌کند با همراه نمودن قومیت‌ها به هر طریق ممکن جایگاه خود را استحکام بخشد تا به هدف ادعایی خود که تشکیل حکومت اسلامی است نزدیک شود.

نشریه اشارت، موسسه راهبردی دیده بان، احوال این سال‌های عراق از اقدامات وحشیانه گروهک تروریستی داعش علیه اقلیت‌های دینی حکایت داشت، در واقع داعش پس از اشغال بزرگترین استان شمالی این کشور یعنی موصل، علاوه بر قرار دادن قوانینی سخت و اجباری برای مردم از جمله جلوگیری از تماشای تلویزیون، دست به اقدامات وحشیانه و اهانت‌آمیز علیه اقلیت‌های دینی در این منطقه زدد. نمونه‌ای از این اقدامات که متاسفانه بازتاب آن به شکلی هدایت شده و جهت‌دار در دنیا به عنوان برخورد اسلام و مسلمانان با سایر ادیان معرفی می‌شود، فروش و آزار و اذیت زنان ایزدی بود. تروریست‌های داعش در اقدامی بی‌شرمانه بیش از 700 زن و دختر را در مرکز موصل به حراج گذاشته‌ و قیمت دختران در این حراج را 150دلار اعلام کردند! این گروه تکفیری مدعی اسلام، ایزدی‌ها و سایر مذاهب را شیطان خوانده و خانه‌هایشان را خانه‌های کفر توصیف می‌کنند.

از دیگر اقدامات داعش نیز می‌توان به تهدید موحدین دیگر ادیان الهی و اخراج ترکمن‌ها و شبکی‌ها و... از موصل و سایر مناطق تحت تصرف‌شان اشاره کرد. اقدامات غیر انسانی این گروه به مرحله‌ای رسید که ضمن قتل و کشتار غیر مسلمانان در برخی از مناطق، به نام اسلام و قوانین آن برای دیگر ادیان چهار راه قرار دادند و آنان را مجبور به پذیرش یکی از این موارد نمودند که شامل:

1. کشته شدن به واسطه پافشاری بر اعتقادات خود و عدم پذیرش اسلام

2. قبول اسلام برای رهایی از کشته شدن

3. ترک محل سکونت به این شرط ‌که چیزی از لوازم زندگی به همراهشان نبرند و در صورتی که وسیله‌ای را با خود داشته باشند مصادره خواهد شد

4. پرداخت مبلغی در ازاء زنده ماندن به عنوان حق زندگی (دادن جزیه)

مشخص است که هر کدام از این موارد مصداق بارز نقص قوانین انسانی است و در قوانین هیچ یک از ادیان الهی نیز وجود ندارد، اما با توجه به اینکه داعش قصد دارد اقدامات خود را بر اساس قوانین دین اسلام معرفی و توجیه نماید، لازم است اشاره‌ای به احکام و قوانین اسلامی در برخورد با ادیان توحیدی دیگر شود:

1. اعتقاد به دیگر ادیان الهی (غیر از اسلام) باعث مباح شدن خون انسان نخواهد شد، چرا که اسلام در هیچ زمان و شرایطی دستور به قتل فردی به خاطر عقایدی که قبول دارد را نداده است.

2. اسلام آوردن انسان‌ها باید از روی اختیار و آگاهانه باشد نه از روی اجبار و تهدید که توسط این گروهک انجام می‌گیرد.

3. نفی بلد به عنوان یکی از قوانین اسلامی دارای شرایطی است که با وجود آن شرایط این قانون لازم الاجرا می‌شود و به این گونه موارد صدق نخواهد کرد که فردی را به خاطر اعتقاداتی که دارد از سرزمین و محل زندگی بدون هیچگونه وسیله‌ای مجبور به هجرت نمود.

4. قانونی به نام جزیه در اسلام وجود دارد، اما این گروهک با سوء استفاده از این قانون اسلامی برای رهایی از مشکلات مالی خود قانون را تفسیر به رأی نموده و به صورتی عملیاتی نموده‌ که به نفع خودشان باشد. تعریف صحیح جزیه از این قرار است که افراد دیگر ادیان، با پرداخت هزینه‌ای به حکومت اسلامی در قبال امنیت، حفظ جان، حفظ مال و آسایش در حکومت اسلامی، در کنار مسلمانان به زندگی بپردازند.‌ی با

پس از قرار دادن این شروط بسیاری از آشوریان شمال و شمال غربی کشور عراق و همچنین کردهای ایزدی ساکن در شهر موصل از خانه‌های خود آواره شدند و تعداد زیادی از آنان به وسیله‌ تکفیر‌های جنایتکار داعش کشته و زخمی شدند. از طرفی دیگر این گروه تروریستی به منطقه «سنجار» در شمال عراق حمله کرد و سه روستا که بیش از 300 خانوار که حدود 4000 نفر را شامل می‌شود در محاصره قرار داده و از رسیدن مواد غذایی و لوازم اولیه و لازم برای زندگی جلوگیری کردند و آنان را تهدید به قتل نمودند. اقلیت‌های دینی عراقی که خارج از خانه و کاشانه خود و آواره در بیابان‌های عراق بودند، توسط تروریست‌های تکفیری از سه طرف محاصره شده‌ و برای نجات جان خود مجبور شدند از کوهستان فرار کنند که متاسفانه تنها عده‌ای انگشت شمار توانستند موفق به فرار شوند که آنان نیز در کوهستان‌های سنجار آواره شدند. گرمای طاقت‌فرسا، کمبود آذوقه و بسیاری از مشکلات دیگر باعث مرگ بسیاری از این افراد شد و کسانی هم که در روستا مانده‌ بودند فقط زمان محدودی مهلت داده شدند تا یکی از چهار راه گفته شده را انتخاب کنند؛ در خوی وحشی و غیر اسلامی این گروه تروریستی باید گفت که در ازای هر چند روز تاخیر در پرداخت جزیه توسط غیر مسلمانان، تعدادی از آنها را به قتل می‌رسانند!

آنچه مسلم است مطمئناً چنین رفتارهایی با این اقلیت‌ها در راستای نقشه اسلام هراسی است که از سوی دولت‌های استعمار‌گر غربی و در رأس آنان آمریکا و رژیم صهیونیستی در قبال پرداخت میلیون‌ها دلار به این گروه فریب خورده دیکته شده است. این کشورها همواره در تلاشند با استفاده از ابزارهای رسانه‌ای و طراح‌های تبلیغی مسلمانان را افرادی خشن معرفی نموده تا به این وسیله بتوانند مانعی در مقابل گرایش به اسلام قرار داده و با نشان دادن چهره‌ای خشن از اسلام،‌ چهره‌ رحمانی و انسان‌دوستانه این دین الهی را نشان ندهند. بخش اعظمی از دلیل این رفتار غرب را می‌توان در افزایش گرایش به اسلام در کشورهای غربی جستجو کرد که حاکمان غربی به آن به عنوان معضلی بزرگ می‌نگرند، زیرا که قوانین حقیقی اسلام مانند عدالت، با منافع دول تجاوزگر در تناقضی آشکار قرار دارد.

در واقع غرب با توجه به تهدید منافعش در قبال گسترش اسلام و احساس خطر از این جهت در اثر روبه‌رویی با موج عظیم بیداری اسلامی و حرکت اسلام‌خواهان و عدالت‌خواهان واقعی، با هدف ایجاد انحراف در جریان‌های اصیل اسلامی راهی ساده و کم هزینه را برای مبارزه غیر مستقیم با مسلمانان برگزید. این شیوه همان ایجاد اختلاف و درگیری بین دو مذهب بزرگ اسلامی یعنی تشیع و اهل سنت است که در نهایت به کمک انجام عملیات‌های نظامی برای از بین بردن مسلمانان شیعه و سنی راه را برای حرکت استعمارگرانه غرب در جوامع اسلامی هموار می‌کند.

از همین روست که ردپای کشورهای غربی و به خصوص آمریکا و صهیونیسم در ارسال سلاح و تجهیزات و تأمین منابع مالی و ارائه کمک‌های اطلاعاتی به گروه‌های منطقه مشاهده می‌گردد.

از آنچه بیان شد می‌توان چنین نتیجه گرفت که داعش با فشار به این اقلیت‌ها، به دنبال نوعی پاکسازی قومی و مذهبی است و همواره تلاش می‌کند با همراه نمودن قومیت‌ها به هر طریق ممکن جایگاه خود را استحکام بخشد تا به هدف ادعایی خود که تشکیل حکومت اسلامی است نزدیک شود.

 




انتهای متن/

دوشنبه, 22 تیر 1394 ساعت 08:44

نظر شما

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید