دیده بان در تقابل با مسیحیت تبشیری منتشر کرد:
کتاب "تولد دوباره ام" منتشر شد+مقدمه

خاطرات و تجربیات نجات‌یافتگان این قبیل جریان‌ها به‌عنوان شاهدان عینی، کمک شایانی به روشن‌تر شدن ماهیت فرق انحرافی می‌کند. این مهم باعث شد مؤسسه راهبردی دیده‌بان اقدام به جمع‌آوری خاطرات و انتشار سلسله کتاب‌هایی در قالب خاطرات نجات‌یافتگان کند.

موسسه راهبردی دیده بان با همراهی انتشارات گاهان کتاب"تولد دوباره‌ام" را منتشر کرد.

مقدمه کتاب را در متن ذیل می خوانید:

کتاب حاضر حاصل تجربیات آقای مسعود صلاحی است، مهاجری که به‌تدریج جذب مسیحیت تبشیری صهیونیستی شده و تلاش بسیاری در مسیحی سازی کمپ‌های ایرانیان در اروپا کرده است. کتاب حاضر حاصل چندین سال حضور ایشان در بدنه این جریان است و اطلاعات دست اولی از نگاه این جنبش به اسلام و ایران، تشکیلات و سازمان‌دهی و گستره فعالیت سازمان‌های بین‌المللی عرصه تبشیر به دست می‌دهد.

بامطالعه کتاب، خواننده محترم با بخشی از فعالیت‌های مسیحیت تبشیری آشنا می‌شود اما شناخت این جنبش نیازمند آشنایی با سیر تاریخی مسیحیت تا رشد جنبش مسیحیت صهیونیستی است که بخش بزرگی از تبشیر مسیحی در عصر حاضر را به خود اختصاص داده است. جنبشی که با ارائه تفاسیری نادرست از انجیل، ابتدا در قرن نوزدهم ظهور کرد و در ابتدا قرائتی پیش‌گویانه از کتاب مقدس مسیحیان بود، اما به‌تدریج به مرجع انجیلی جریانی گسترده تبدیل شد که بعدها به مسیحیت صهیونیستی شهرت یافت. به تحقیق می‌توان بخش قابل‌توجهی از مکتوبات تفسیری پیش‌گویانه از کتاب مقدس مسیحیان که موجب چنین برداشتی از الهیات مسیحی شد را مربوط به «هنری دروموند»، «ادروارد ایروینگ» و همکاری‌شان در کنفرانس پیشگویی آلبری در دهه 1820 دانست. جریانی که تحت تأثیر آن گروه‌های مختلفی شکل گرفتند که از آن جمله می‌توان به «لوئیس وی» (1772-1840) و «باران آخر» اشاره کرد. جریانی که در آن از مسیحیان می‌خواست برای یهودیان دعا کنند، چراکه بر این مبنا مرجع اصلی پیشگویی‌های کتاب مقدس مسیحیان را یهودیان صهیونیستی می‌دانست که خواستار تشکیل میهن یهودی در بیت‌المقدس بودند. این جنبش که در دل مسیحیت شکل گرفت حتی نقش به‌سزایی در تأسیس جوامع یهودیان با گرایش‌های صهیونیستی نظیر جامعه یهودیان لندن داشت. همچنین کمک شایانی به «جان نلسون داربی» و «سایرس اسکوفیلد» فراهم کرد تا الهیات تقدیری بدعت خود را ترویج کنند و مفهومی غیرعادی در دنیای مسیحیت تحت عنوان «مسیحیت صهیونیستی» را توسعه دهند.

بررسی جنبش مسیحیت صهیونیستی برای مسلمانان و به‌خصوص ایرانیان باید مورد توجه قرار گیرد چراکه این جنبش مسلمانان و به‌خصوص مسلمانان ایرانی را مصداق عینی ضد مسیح معرفی کرده و سعی دارد با ارائه تفاسیر نادرست از اناجیل که مورد مخالفت الهی‌دانان مسیحی است، بستر لازم برای اشغالگری و جنگ‌افروزی بیشتر در منطقه را فراهم کند. جنبش مسیحیت صهیونیستی چه بخواهیم و چه نخواهیم ما را شریکی قطعی در پیشگویی‌های آخرالزمانی خود در ظهور مسیح قلمداد کرده و سعی دارد دشمنی با اسلام و ایران را تئوریزه کند. شناخت این جنبش از جهت تأثیرگذاری بر بخش بزرگی از توان سیاسی نظامی ایالات‌متحده و بلوک غرب نیز قابل‌توجه است. این جنبش همچنین توانسته با سرعت فزاینده‌ای کلیساهای مسیحی اقصی نقاط دنیا را به بهانه تجهیز کلیساهای محلی، پیرو خود کند.

 

 دوباره ام

 

سازمان‌های مسیحی-صهیونیستی، بزرگ‌ترین سازمان‌هایجذب اعانات بین‌المللی و ارائه خدمات امدادرسانی جهانی هستند که توانسته‌اند با جذب کمک‌های مردمی و تسهیلات نهادهای بین‌المللی نظیر سازمان ملل متحد از امدادرسانی به‌عنوان ابزاری برای توسعه فعالیت‌های تبشیری-صهیونیستی خود استفاده کنند.

خاطرات و تجربیات نجات‌یافتگان این قبیل جریان‌ها به‌عنوان شاهدان عینی، کمک شایانی به روشن‌تر شدن ماهیت فرق انحرافی می‌کند. این مهم باعث شد مؤسسه راهبردی دیده‌بان اقدام به جمع‌آوری خاطرات و انتشار سلسله کتاب‌هایی در قالب خاطرات نجات‌یافتگان کند.

در پایان از همکاری صبورانه جناب آقای مسعود صلاحی و خانواده محترمشان با گروه تدوین خاطرات نجات‌یافتگان فرق انحرافی موسسه راهبردی دیده‌بان کمال تشکر را دارم.




انتهای متن/

در همین زمینه بخوانید:

یکشنبه, 04 بهمن 1394 ساعت 11:35

نظر شما

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید