به گزارش دیده بان، بهره برداری های مناسبتی از عناصر فراری خارج نشین جریان ضد انقلاب، هر از چندگاهی و به بهانه هایی همچون موضوعات حقوق بشری صورت می پذیرد.با این حال بعضاً رقابت ها و اختلافات ایشان در برنامه هایی که جنبه مالی نیز برای ایشان دارد، منجر می شود تا پشت پرده واقعی زندگی عناصر فراری خودش را بهتر نشان دهد.
یکی از آخرین مواردی که در فضای فوق گنجانده می شود، دریافت جایزه تقی رحمانی(عنصر گروهک ملی مذهبی و همسر نرگس محمدی) از یک NGO اسرائیلی است که حواشی آن بسیار قابل تامل است.
پوستر حضور رحمانی در نشست اسرائیلی ها
سعید قاسمی نژاد از عناصر معلوم الحال خارج نشین که البته از عوامل نگارش نامه 30 نفره به ترامپ بود، درباره این مسئله در فیسبوکش می نویسد: سال ۲۰۱۵ که مسیح علینژاد رفت سامیت ژنو و جایزه گرفت طرفداران نظام(عناصر خارج نشین) اعتراض کردند که چرا در ژنو از این موسسه جایزه گرفته است و اشارهشان به حضور پررنگ "هیلل نویر" مدیر یهودی موسسه "یو ان واچ" (UN Watch) بود.
موسسه اسرائیلیUN Watch
وی افزود:امسال این موسسه تقی رحمانی را دعوت کرد و مراسم را هم "هیلل نویر" افتتاح کرد ولی خب صدایی از اعضای نهضت آزادی و طرفدارانشان درنیامد که ای داد! ای هوار! ایران از دست رفت. این اتفاق یادآور این نکته است که برای نهضت آزادی همه چیز حلال است اگر که کنندهی کار خودشان باشند.
در ادامه حواشی این موضوع یکی از عناصر نزدیک به نهضت آزادی در داخل کشور می نویسد:
اگر رحمانی به حضور مسیح علی نژاد نقد داشته، حضور خودش یقینا تناقض آمیز است اما اگر او نقدی به علی نژاد نداشته، دیگر نقدی به رحمانی وارد نیست. البته به بعضی از کسانی که از اطرافیان رحمانی بوده اند و از سر حسادت و حقارت به حضور علی نژاد در آن کنفرانس تاختند، اما حالا درباره حضور تقی رحمانی سکوت کرده اند نقد وارد است اما این جماعت تکلیفشان روشن است چرا که همانهایی هستند که مخالف جنایات عربستان در یمن هستند ولی از دخالت و جنایت داعش در سوریه دفاع می کنند و مخالف حضور نظامی آمریکا در عراق هستند و حامی حضور نظامی روسیه در سوریه. بر آنها حرجی نیست و تکلیفشان معلوم است.
مسیح علی نژاد در حال دریافت جایزه از موسسه اسرائیلی
قاسمی نژاد که از نویسنده های حامی اسرائیل در شبکه ها و سایت های ضد ایرانی به حساب می آید در روزهای اخیر طی بخشی از یادداشتی می نویسد: دشمنی با اسراییل و حمایت از گروههای تروریستی در چهار دههی گذشته از زیانبارترین سیاستهای حکومت اسلامی تهران بوده است که هزینهاش مستقیما از جیب مردم ایران پرداخت شده است. این سیاست غلط به شکلی تبهکارانه اثراتی به شدت منفی بر کیفیت زندگی چند نسل از ایرانیان داشته است. منفعت عموم مردم ایران در تغییر این سیاست و اتخاذ یک سیاست خارجی عاقلانه در منطقه خاورمیانه و برقراری روابط دوستانه میان ایران و اسراییل است. متاسفانه به نظر نمیرسد چنین تغییری تا هنگامی که جمهوری اسلامی بر سر کار است شدنی باشد.
این درگیری در اردوگاه ضد انقلاب نشان از آن می دهد که عناصر نزدیک به اسرائیل حتی در فضای بیرون از ایران نیز برای بهره مندی از بودجه های صهیونیست ها با یکدیگر درگیری شدیدی دارند و اینکه مبنای کار اقتصادی ایشان برای حرکت علیه ایران توسط کارهای رسانه ای به شکل مبارزه جویی به نمایش در می آید.
حمایت لیونی از عناصر فتنه
نکته حائز اهمیت دیگر آن است که در سال 88 برخی از افرادی که اکنون در راستای منافع اسرائیل در شبکه های فارسی زبان ضد انقلاب قلم می زنند، سربازان رژیم صهیونیستی آن هم از سوی مقامات این رژیم در فضای فتنه معرفی شدند و درگیری کنونی به این مسئله صحه می گذارند که چه کسانی در زمان حضورشان درون کشور به دنبال پیاده سازی چه برنامه هایی بودند.