به گزارش دیده بان، همانطور که از قبل هم قابل پیشبینی بود، ائتلاف اپوزیسیون خارج از کشور که افرادی مثل «مصی علینژاد»، «حامد اسماعیلیون»، «رضا پهلوی»، «عبدالله مهتدی» و «نازنین بنیادی» از چهرههای شاخص آن بودند، پس از دریافت پولها و کمکهای متعدد خارجی، از هم پاشید.
البته در این بین، افراد دیگری نظیر «علی کریمی» و «گلشیفته فراهانی» هم حضور داشتند که از همان ابتدا چندان بازی داده نشدند و فقط در حد یک بازیگرمکن بهکار گرفته شدند.
کار این بهاصطلاح ائتلاف که از همان ابتدا میشد فهمید اعضایش چشم دیدن یکدیگر را هم ندارند، پس از 6 ماه، بهصورت عملی با کنارهگیری حامد اسماعیلیون تمام شد.
اسماعیلیون ابتدا طی یک بیانیه در فضای مجازی اعلام کرد که بهدلیل «تحمیل فشارهای بیرونی بر اعضای گروه جورج تاون» از این ائتلاف کنارهگیری کرده است.
وی در آن بیانیه گفته بود: «متأسفانه کار در این زمینه در گروه همبستگی بهخوبی پیش نرفت. گروههای فشار از بیرون از جمع با شیوههای غیردموکراتیک میکوشیدند مواضع خود را بر جمع تحمیل کنند. تحمیل نظر در دموکراسی نمیگنجد و توافق اعضای گروه، نهفقط عضوی از آن، از شرایط حرکت دموکراتیک است.»
البته برای همه روشن بود که حامد اسماعیلیون (نزدیک به گروهک تروریستی منافقین و مورد حمایت شبکه تلویزیونی تجزیهطلب اینترنشنال) از همان ابتدا هم چشم دیدن رضا پهلوی (رأس سلطنتطلبان و مورد حمایت تلویزیون منوتو) را ندارد، اما اسماعیلیون اندکی پس از این کنارهگیری در گفتکو با شبکه حامی خود (اینترنشنال) بهصراحت علیه رضا پهلوی مصاحبه کرد و او را به برهم زدن اتحاد گروه، بردن اخبار محرمانه گروه به خارج و انتشار عمومی آن بهصورت سازماندهیشده و تخریب اعضا توسط هوادارانش در فضای مجازی متهم کرد و گفت با این روش و رفتار، از همان ابتدا هم معلوم بود شکست حتمی است.
رضا پهلوی نیز طی روزهای گذشته در یک حرکت انتحاری، به سرزمینهای اشغالی سفر کرد.
این سفر گذشته از اینکه از سوی بسیاری در داخل و خارج (بهدلیل فرهنگ رفتاری حاکم بر سلطنتطلبان) مورد تمسخر قرار گرفت، بهروشنی نشان داد که این افراد برای مخالفت با جمهوری اسلامی حاضرند حتی با دشمن شماره یک ایران یعنی صهیونیستها نیز همپیمان شوند.
این رفتار و دست انداختن به هرچیزی حتی اگر جزو خطوط قرمز هر ایرانی با هر تفکری باشد، پیش این نیز در ائتلاف با «عبدالله مهتدی» سرکرده گروهک تروریستی جداییطلب کومله خودش را نشان داده بود.
پیشتر خروج یکباره و بدون توضیح نازنین بنیادی از این ائتلاف و متوقف کردن فعالیتهای خود در فضای مجازی نیز حاشیهساز شده بود که البته بهدلیل نداشتن جایگاه مؤثر در جریان اپوزیسیون، چندان جدی تلقی نشد.
حالا از جمع بهاصطلاح رهبران(!) اپوزیسیون تنها مصی علینژاد باقی مانده است که احتمالاً باید او را زرنگترین فرد این ائتلاف دانست؛ کسی که از طریق کاسبی با خون و زندگی معترضان داخل کشور، وضع مالی خوبی بههم زده است.
هفتههای گذشته سایت www.usaspending.gov بهعنوان منبع داده باز اطلاعات رسمی مخارج فدرال دولت آمریکا، فهرست سازمانها و افرادی را که بهصورت قراردادی یا گرنت، پولی از دولت فدرال آمریکا دریافت کردند، منتشر کرد که در آن نام مصی علینژاد نیز وجود داشت و اعلام شده بود که از سال 2013 تا 2023 در مجموع 727 هزار و 410 دلار از دولت آمریکا دریافت کرده است.
این مبالغ طی سالهای 2013 تا 2023 در قالب قراردادهای آژانس رسانههای جهانی دولت فدرال آمریکا با مصی علینژاد به حساب شخصی وی واریز شده است و حقوق کارمندی او نیست.
آژانس رسانههای جهانی دولت فدرال آمریکا U.S. Agency for Global Media متولی امور رسانهای و حمایت از منافع آمریکا در سطح جهان است که شبکه خبری VOA (صدای آمریکا) متعلق به آن است. علینژاد بسیاری از برنامههای رسانهای خود را با شبکه تلویزیونی صدای آمریکا اجرا کرده است.
این دریافتیها از سال 2013 با مبلغ 7 هزار دلار شروع شده، اما بهتدریج افزایش یافته و در سال 2022 به 125 هزار دلار رسیده است.
همچنین وی در حالی در سال 2021، 117 هزار دلار از دولت آمریکا دریافت کرده است که میانگین درآمد شغلی در آمریکا سالیانه 59 هزار دلار بوده است.
پیش از آن نیز در گزارشی اشاره شده بود که علینژاد سالیانه حدود 120 هزار دلار (دو برابر حقوق یک خبرنگار نیویورکی) از دولت آمریکا پول دریافت میکند تا از یک سو مدعی حمایت از بانوان ایرانی شود و از سوی دیگر خواستار تحریم همهجانبه ایران باشد.
در آن گزارش همچنین اشاره شد که اکنون ثروت خالص مسیح علینژاد حدود 1 تا 5 میلیون دلار است و در محله بروکلین که آمریکاییها بهراحتی در آنجا نمیتوانند صاحب خانه بشوند، یک خانه فولامکانات دارد که 5 سال پیش 1 میلیون و 706 هزار دلار قیمتگذاری شده بود.
فیلم اعترافات اسماعیلیون درباره دلیل خروج از منشور همبستگی
منبع:تسنیم