زم و تروریسم رسانه

رمز گشایی همکاری زم و تروریست ها

تروریست‌ها معمولا همه جا از یکدیگر دفاع می‌کنند. آنها سعی می‌کنند تا از طریق زمینه‌چینی برای بی‌ثباتی، یکدیگر را تقویت کرده و فضا را برای دنبال کردن سیاست‌های تروریستی، آماده کنند.

در کشورهای مختلف شواهد بسیاری وجود دارد که همۀ تروریست‌ها با وجود ظاهر متفاوت، اما یک هدف را دنبال کرده‌اند. مثلا در افغانستان، طالبان و القاعده به رغم تفاوت‌هایی که داشتند، رفتاری مشابه از خود نشان دادند یا در سوریه، جبهه‌النصره و داعش با همه اختلافاتی که داشتند، در زمینه مسائل تروریستی دوشادوش یکدیگر به فعالیت مشغول بودند.

در تاریخ ایران نیز همواره تروریست‌ها با برندهای مختلف و شعارهای گاه متفاوت، در یک مسیر حرکت کرده‌اند. منافقین و چریک‌های فدایی که در سالهای نخست انقلاب رقیب یکدیگر بودند، در نهایت به یک نقطه رسیده و علیه مردم ایران با یکدیگر متحد شدند.

پس از آن نیز گروه‌های تروریست خارج‌نشین در یک جبهه فعالیت کرده و مهم‌ترین نمود این همراهی در جریان حمایت شبکه رسانه‌ای آمدنیوز از دیگر تروریست‌ها بود.

روح‌الله زم که در روزهای اخیر بازداشت شده، یک نمونه مشخص از چهره‌هایی بود که به رغم ظاهری منتقد و رسانه‌ای، نقش روابط عمومی گروه‌های تروریستی را ایفا می‌کرد.

زم، در جریان اغتشاشات سال 96 با صراحت رفتارهای تروریستی را آموزش می‌داد و معترضان را به رفتارهای خشونت‌بار ترغیب می‌کرد. پست‌های کانال آمدنیوز در آموزش ساخت بمب دستی و دیگر ادوات نظامی برای مبارزه‌های خیابانی چنان بی‌پرده بود که در نهایت تلگرام به رغم مخالفت اولیه، حاضر شد این کانال را مسدود کند.

زم، همچنین به طور روشن از منافقینی که در خیابان سعی می‌کردند اعتراضات اولیه را به انحراف بکشانند حمایت کرده و نشان داد که در پشت پرده، نوعی همراهی با این تروریست‌ها دارد.

به جز اینها، روح‌الله زم و شبکه کانال آمدنیوز، سابقه‌ای مشخص در حمایت از تروریست‌های جیش‌العدل داشتند. روح‌الله زم در ویدئویی که از او منتشر شده، به صراحت خود را حامی تروریست‌های جنوب‌شرقی ایران معرفی می‌کند.

این حمایت‌ها همگی ریشه در آن دارد که اربابان این گروه‌های تروریستی و شبکه‌های رسانه‌ای مشترک بوده و بنابراین تروریست‌ها با پوشش حمایت رسانه‌ای برخی فعالان در فضای مجازی، زمینه را برای رفتارهای تروریستی خود هموار می‌کنند.

هرچند ممکن است در نگاه اول، برخی از تحرکات انتقادی در برخی کانال‌ها و اکانت‌های توئیتری و پیج‌های اینستاگرامی، رسانه‌ای به نظر رسد، اما با رصد پشت پرده جریان‌سازی این شبکه‌ها به نفع تروریست‌ها می‌توان فهمید که ترور شخصیتی که آنها انجام می‌دهند، همسو با همان روندی است که تروریست‌های دیگر در خیابان دنبال می‌کنند.

بازداشت روح‌الله زم، ضربه‌ای بزرگ به شبکه تروریسم رسانه‌ای زد. شبکه‌ای که با ظاهری رسانه‌ای، اهدافی تروریستی دنبال می‌کرد و حالا در نبود این پوشش رسانه‌ای، کار گروه‌های تروریستی در دنبال کردن اهداف خود علیه مردم ایران مشکل‌تر از همیشه می‌شود.




انتهای متن/

یکشنبه, 28 مهر 1398 ساعت 11:50

نظر شما

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید