به گزارش موسسه راهبردی دیده بان،پس از واقعه پرابهام یازده سپتامبر، ماشین رسانه ای غرب عملیات روانی سنگینی علیه اسلام و مسلمانان پیاده کرد و استراتژی اسلام هراسی به اصلی ترین رفتار غرب در مواجهه با اسلام تبدیل شد.
تولیدات وسیع سمعی و بصری در این حوزه، ادبیات حاکمان آمریکایی و تهییج صاحبان کلیسا ، حجم متراکمی از نفرت نسبت مسلمانان را در میان ملت های غربی ایجاد کرد که در سالهای ابتدایی پس از 11 سپتامبر همه شئونات زندگی مسلمانان در غرب را در بر گرفت.
این فضا به حاکمان غربی اجازه داد تا به راحتی دوکشور اسلامی را به بهانه مبارزه با تروریسم اشغال کنند و دیگر همچون ویتنام در باتلاق اعتراضات افکار عمومی گیر نیافتند.و به همین وسیله به حضور نامشروع خود در منطقه غرب آسیا جایی که هزاران کیلومتر دورتر از مرزهای ایالات متحده است مشروعیت ببخشند.
هزینه ای که این کشورگشایی حاکمان آمریکا بر دوش مردم خود نهاده بقدری زیاد هست که اگر روزی بررسی شود مردم آن سرزمین حاضر به ادامه حیات این سیستم نباشند، هزینه ای که ایالات متحده از طریق انتشار بدون پشتوانه دلار در جهان یعنی از جیب مردم دنیا آن را جبران می کند که اگر روزی به مرزهای خود برگردد احتمالا به فروپاشی منجر خواهد شد.
به جهت ایجاد فضای نفرت انگیز علیه مسلمانان و در سایه قانون آزادی سلاح در آمریکا اتفاقات متعدد تروریستی در این کشور رخ داده که در برخی موارد منجر به کشته و زخمی شدن برخی شهروندانش شده است.از جمله می توان به سوزاندن قرآن کریم توسط کشیش اهل فلوریدا تری جونز که منجر به تحریک احساسات انسانهای آزاد در سراسر دنیا شد، اشاره کرد.
اما جدیدترین اقدام گروه های تروریستی مربوط به گروهی است که با شعار (Global Rally for Humanity) "راهپیمایی جهانی برای بشریت" بنا داشت در 20 شهر آمریکا اقدام به تظاهرات با سلاح گرم مقابل مساجد انجام دهد. اقدامی که اکثر رسانه های معروف دنیا آن را پوشش دادند اما هیچ یک از آنها اشاره ای به تروریستی بودن این اقدام نکردند.
این گروه که مدعی وجود هوادارانی در استرالیا،انگلیس، کانادا و آلمان میباشد، در صفحه فیسبوک خود در این زمینه نوشته بود : «چون اسلام افراطی انسانیت را هدف گرفته قرار است ، ما نیز اعتراضهایی را به همین مناسبت در مقابل مساجد برگزار میکنیم.»
این اقدامات در حالی صورت می گیرد که کاخ سفید هیچ گونه اعتراضی نسبت به تضییع حقوق بشر و اقدامات تروریستی با توجیه آزادی بیان نکرده در عوض دیگر کشورها را همواره متهم به حمایت از تروریسم می کند.
در همین رابطه زینب چاودری٬ مدیر شورای روابط مسلمانان آمریکایی (Cair) در مریلند گفت: ( این مسئله یکی از بزرگترین برنامه های ضد اسلام در تاریخ معاصر ایالات متحده بوده است. حتی پس از واقعه یازدهم سپتامبر 2009 نیز چنین تبلیغات گسترده اسلام ستیزی را شاهد نبوده است.)
شدت این اقدام تروریستی به حدی بود که عماد انچاسی٬ رهبر دینی جامعه اسلامی شهر اکلاهاما می گوید:به دلیل حمل سلاح توسط معترضان، مسجد آنها از قبل فنس هایی برای حفاظت و دوربین های مدار بسته داشته است چرا که مسئولین مسجد نمی خواهند افراد تظاهر کننده به داخل مسجد راه یابند.مشاوران حقوقی به ما توصیه کردند که تظاهر کنندگان را دعوت به داخل مسجد نکنیم ما در تظاهرات قبلی آنها با آب میوه و پیتزا استقبال کردیم.
پیش از این نیز بارها اعتراض به مسلمانان و اسلام به طرق گوناگونی انجام گرفته بود که عموما آنها با اهدای گل و... از آنها استقبال کرده و پیام محبت موجود در اسلام را به این شیوه نشان می دادند.
گفتنی است ایالات متحده آمریکا با استاندارهای دوگانه این گونه اقدامات تروریستی را با ادعای دفاع از آزادی بیان توجیه می نماید و با آن مقابله نمی کند اما در مقابل عموم محققان پیرامون مساله هولوکاست در دادگاه های ایالتی و فدرال محکوم شده اند.