جزئیات سناریوی آمریکایی‌ها برای ادامه اشغالگری در خاک عراق/ حمایت علنی از داعش یکی از گزینه‌های واشنگتن برای فشار به بغداد

موجی دیگری از فشار افکار عمومی عراق برای بیرون راندن نیروهای آمریکایی به راه افتاده اما واشنگتن برای توجیه اشغالگری خود گزینه های مختلفی را به کار گرفته است.

 به گزارش دیده بان، در هفته ها و روزهای اخیر موضوع اخراج و بیرون راندن نیروهای اشغالگر ارتش رژیم تروریستی آمریکا از خاک عراق با دیگر به مطالبه اصلی مردم و برخی گروه های سیاسی تبدیل شد اما واشنگتن با شیوه و روش های متعدد در تلاش است این مسئله را به حاشیه ببرد.آمریکایی ها با افزایش ناامنی ها و پشتیبانی از عناصر مخفی گروهک تروریستی داعش برای انجام عملیات علیه نیروهای عراقی درصدد هستند افکار عمومی این کشور را از موضوع بیرون راندن نیروهای خودی منحرف کنند و از میزان فشارها بکاهند.

براساس اطلاعاتی که یک منبع میدانی آگاه در اختیار گذاشته است، هسته های خاموش و پنهان گروهک تروریستی داعش با حمایت مستقیم آمریکایی ها عملیات گسترده ای را از محور شرقی استان الانبار برای نفوذ به شهر راهبردی جرف الصخر در شمال غرب استان حله انجام دادند.

4074544.png

به گفته این منبع میدانی، رزمندگان تیپ ۷۲ بسیج مردمی مستقر در منطقه با استفاده از دوربین های دید در شب موفق شدند نفوذ شبانه تروریست ها را رصد و به سرعت برای مقابله وارد میدان شدند و در نهایت توانستند حملات آنان را به طور کامل دفع و تروریست ها را مجبور به فرار کنند.

شهر راهبردی جرف الصخر از محور غربی به استان الانبار، از جنوب غرب به استان کربلا، از شمال به بغداد و از شرق به جاده بغداد - حله متصل می شود و ناامن شدن این منطقه راهبردی به معنای از دست رفتن امنیت در بخش وسیعی از مرکز عراق است.

در حال حاضر، شمار قابل توجهی از عناصر گروهک تروریستی داعش در بیابان های شرقی استان الانبار و حومه دریاچه رزازه (محور غربی منطقه جرف الصخر) پنهان شده اند و در بازه های زمانی مختلف و با حمایت آمریکایی ها حملاتی را علیه نیروهای عراقی انجام می دهند.

به گزارش مشرق، مطالبه مردم و برخی از مسئولان عراقی برای خروج نیروهای اشغالگر باعث شده که آمریکایی ها از تمام ابزارهای خود برای فشار به دولت و ملت عراق استفاده کنند و افزایش حملات عناصر مخفی داعش یکی از همین گزینه ها است.

4074545.png

موج ترور مسئولان به ویژه در استان های شیعه نشین یکی دیگر از برنامه های آمریکایی ها است که عراق را ناامن نشان دهند و مانع سرمایه گذاری جدید دولت های خازجی شوند و از سویی دیگر اشغالگری خود را در این کشور مشروعیت بدهند و وجود خود را برای کمک به نیروهای نظامی ضروری توجیه کنند.

طرح برخی از مسائل تجزیه طلبانه از جمله تشکیل اقلیم سنی از سوی برخی جریان های سیاسی و شمار اندکی از شیوخ تندرو (که البته با واکنش قاطع بزرگان اهل سنت همراه بوده) برنامه دیگر آمریکایی ها برای امتیاز گرفتن از دولت مرکزی عراق برای ادامه اشغالگری است.

منبع : مشرق

 




انتهای متن/

شنبه, 19 اسفند 1402 ساعت 16:41

نظر شما

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید