جعل تصاویر توسط تروریست‌های پ.ک.ک
مظلوم‌نمایی تروریست‌ها در عملیات شاخه زیتون

تروریست‌های پ.ک.ک با انتشار تصاویری در فضای مجازی، سیاه نمایی و مظلوم‌نمایی علیه عملیات ارتش ترکیه را در دستور کار خود قرار داده‌اند.

به گزارش دیده بان، تروریست‌های پ.ک.ک در روزهای اخیر درگیر آتش توپخانه ارتش ترکیه هستند و برای رهایی از این وضعیت اقداماتی را عملیاتی کرده‌اند. از مهم‌ترین این اقدامات می‌توان به میانجیگری آمریکا در این رابطه و همچنین انتشار تصاویری جعلی و منصوب به ارتش ترکیه اشاره کرد.

از سوی دیگر برخی از حامیان این گروه تروریستی در فضای مجازی به انتشار اخباری در توجیه جنایات گذشته و حال از سوی این تروریست‌ها پرداخته‌اند. یکی از این حامیان تروریست‌ها دویچه وله است که نه‌تنها به‌تازگی بلکه درگذشته هم با اخباری حمایت خود را از این تروریست‌ها ابراز داشته است.

در قسمتی از این گزارش از تروریست‌ها چنین تعبیر شده است:

«کردها با جمعیتی حدود ۲۵ میلیون نفر، ملتی بدون دولت مخصوص به خود در غرب آسیا هستند. آن‌ها دست‌کم در سه کشور ترکیه، عراق و سوریه برای دستیابی به دولت مستقل یا مناطق خودگردان مبارزه می‌کنند.»

بااین‌حال کمپین سیاه نمایی از طریق انتشار تصاویر جعلی در رسانه‌های اجتماعی درباره عملیات شاخه زیتون که توسط نیروهای مسلح ترکیه علیه گروه تروریستی پ.ک.ک در عفرین در شمال غرب سوریه ادامه دارد، راه‌اندازی شده است. در این رابطه پشت پرده سه قطعه عکسی که ادعا می‌شود در جریان این عملیات گرفته‌شده، فاش شد. این تصاویر مربوط به گذشته و حوادث دیگری هستند.

یکی از این آن‌ها متعلق به ارگانی وابسته به گروه تروریستی پ.ک.ک و در سال 2014 استفاده‌شده است. تصویری نیز در توییتر منتشر و ادعاشده که نیروهای مسلح ترکیه به غیرنظامیان حمله کرده‌اند.

همچنین تصویر کودکی بر روی برانکارد، مربوط به حملات گروه موسوم به «نیروهای دموکراتیک سوریه» با پشتیبانی آمریکا در روز 29 اوت 2017 در شهر ماره واقع در شمال سوریه است.

این گروه تروریستی همچنین با انتشار تصویر دیگری ادعا کرده که جنگنده ارتش سرنگون‌شده است. درحالی‌که تصویر مربوط به سقوط یک فروند بالگرد در تاریخ 16 مارس 2012 در افغانستان است.

تصویری نیز در توییتر منتشر و ادعاشده که 5 فروند تانک ارتش به آتش کشیده شده است. درحالی‌که تصویر مربوط به واکنش پ.ی.گ به داعش با ضدتانک پیشرفته در 13 ژوئیه 2014 است.

بعد از افشای جعلی بودن این تصاویر، منتشرکنندگان آن‌ها به دلیل واکنش کاربران، حساب خود را بسته، مسدود یا حذف کرده‌اند.

 

202

 

203

 

2047




انتهای متن/

چهارشنبه, 04 بهمن 1396 ساعت 13:40

نظر شما

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید