شیخ الاسلام در گفتگو با دیده بان
ایران کدام جریان ها را در منطقه هدایت می کند؟

باید بدانیم که تعیین‌کننده‌ترین بعد جنگ، بعد فرهنگی است که آن‌ها به دنبال بردن ما به زیر سلطه هستند. ما هم یک نظام دین سالار و مردم‌سالار هستیم که اثبات کرده‌ایم موفقیم.

دکتر حسین شیخ‌الاسلام کارشناس ارشد مسائل منطقه طی گفتگویی با خبرنگار دیده بان در خصوص افزایش تنش‌ها در معادلات درونی عربستان و ترکیه اذعان کرد: علت این مسئله عملکرد خودشان است، آن‌ها نمی‌توانند خشونت را به خاطر اهدافشان و به‌عنوان ابزار استفاده بکنند و بعد در امان بمانند.

 

تروریسم هیچ راهی به‌جز خشونت و وحشی‌گری را برای تحقق اهدافش نمی‌شناسد

وی افزود: متأسفانه سیاست‌های غلطی که کشورهای عربستان و ترکیه در قبال بحران سوریه در پیش گرفتند و تقویت خشونت، افراطی‌گری، همراهی باسیاست‌های طراحی‌شده انگلیسی‌ها و اسرائیلی‌ها با مدیریت آمریکایی‌ها جهت تجزیه منطقه را به نمایش گذاشتند،نتیجه‌اش این شد که یک تروریسم وحشی افسارگسیخته‌ای ایجاد شد و وقتی کوچک‌ترین مسئله‌ای با این کشورها پیدا می‌کند و ازآنجایی‌که تروریسم هیچ راهی به‌جز خشونت و وحشی‌گری را برای تحقق اهدافش نمی‌شناسد، از همین روش استفاده می‌کند.

درواقع عربستان این تروریسم را شاهنشاه سابق شروع کرد، در دوره ملک عبدالله، این دوره توسط بندر بن سلطان شکل گرفت، او رسماً به این مسئله اعتراف کرد و آن زمان اذعان نمود که تروریسم را می‌تواند با یک اشاره از بین ببرد ،ملاقات معروف او با پوتین که وی را تهدید به استفاده از تروریسم کرد و پوتین جواب سختی به او داد را در آن ایام شاهد بودیم، ولی در دوره شاهنشاهی ملک سلمان که کار به دست یکی از پسرانش افتاد و البته هیچ احتمالی نمی‌رفت که وی وارد زنجیره شاهزاده‌هایی که ممکن است به حکومت برسند،شود، ابعاد جدیدی از تروریسم را اضافه کرد که اتفاقات یمن ازجمله آن بود.

محمد بن سلمان هیچ‌وقت در زنجیره شاهزاده‌های سعودی نبود و حال که وزیر دفاع شد بحران یمن را شروع کرد که به بهانه یک تهدید خارجی برای رژیم آل سعود، تهدیدهای داخلی را سرکوب بکند و به خواسته رسیدن جانشین دومی برسد.

 

آمریکا با راه‌حل‌های عربستان و اسرائیل در سرکوب دموکراسی موافق است

عربستان از تروریسم داخلی یمن یعنی، القاعده یمن که از قدیمی‌ترین و بدترین نوع آن بوده و محل آموزش بسیاری از تروریست‌های منطقه در جهان بوده است و داعشی که در حال رشد بود، در هم‌پیمانی با مزدوران خودش و رئیس‌جمهور فراری غیرقانونی مستعفی، در مقابل ملت یمن ابعاد جدید تروریسم را در این کشور نشان دادند.

قبلاً این تروریسم در عراق و سوریه رشد می‌کرد، در عراق این تروریسم برای این شکل گرفت که نشان بدهد دموکراسی در  منطقه ناکارآمد است، در عراق یک دمکراسی نوپایی شکل‌گرفته بود که نشان بدهد چگونه احزاب و طایفه‌های مختلف می‌توانند در صلح و صفا زندگی کنند، موفقیت این دموکراسی زهری برای پادشاهی عربستان بود و اهرم نابودی سیستم شاهنشاهی آن به حساب می آمد، مردم عربستان می‌گفتند که چگونه است عراق می‌توانند حق رأی داشته باشد اما در عربستان اگر صحبت از رأی بشود باید زندانی شوند.

هر روز ده‌ها نفر کشته و زخمی در عراق حاصل اقدامات عربستان بود، آمریکایی‌ها هم با این روش موافق‌اند چراکه آن‌ها هم مخالف دمکراسی در این منطقه هستند، دموکراسی در منطقه یعنی حکومت ضد اسرائیلی چون حکومت دموکراتیک باید به مردمش پاسخگو باشد و با توجه به اینکه مردم منطقه ضد اسرائیلی هستند، این قضیه با راهبرد اصلی آمریکا در منطقه تناقض دارد و آمریکا با راه‌حل‌های عربستان و اسرائیل در سرکوب دموکراسی، نشو و نمو تروریسم و درنهایت تجزیه منطقه بر اساس ملت و قوم و نژاد موافق است و بیشتر دوستان آمریکا در منطقه همین شاهنشاهی‌های منطقه هستند.

 

شروع همراهی عربستان و اسرائیل با انقلاب اسلامی شکل گرفت

شیخ‌الاسلام در خصوص حضور هیئت جدایی‌طلب ضد ایرانی در سنای آمریکا با حمایت عربستان اذعان کرد: اینکه عربستان و اسرائیل با یکدیگر،همخط بشوند در موارد مذکور قید شد، این مسئله الآن شروع نشده است و علنی شدنش در سال‌های اخیر است، شروع همراهی عربستان و اسرائیل با انقلاب اسلامی شکل گرفت.

با پیروزی انقلاب اسلامی که علیه شاه و آمریکا و اسرائیل بود، شاه و طاغوت و اشغالگرها یک‌طرف قرار می‌گیرند و از طرفی مردم، مردم‌سالاری، ملت‌های منطقه، مقاومت و مبارزه با استعمار و اشغال و آزادیخواهی یک‌طرف قرار می‌گیرد، که تا امروز نمودهای آن را می‌بینیم.

ائتلاف ضد یمنی چه کسانی هستند! همین شاهنشاهی‌های منطقه‌اند به‌اضافه آمریکا و اسرائیل. ائتلاف ضد سوریه چه کسانی هستند؟ همین شاهنشاهی‌های منطقه به‌اضافه کشوری که می‌خواهد شاهنشاهی عثمانی را احیا کند! از این‌طرف مردم، ملت‌های منطقه مقاومت و دین‌سالاری هست.

از پیروزی انقلاب اسلامی جناح مردم‌سالار منطقه یک رهبر پیدا کرد و آن‌هم امام خمینی (ره) و انقلاب اسلامی و ولایت‌فقیه شد، این جنگ تا ظهور آقا امام زمان (عج) ادامه دارد و البته این ما هستیم که داریم پیش روی می‌کنیم و آن‌ها دارند موضع از دست می‌دهند و عقب‌نشینی می‌کنند.

در آیه شریفه "الذین آمنو یقاتلون فی سبیل الله و الذین کفرو یقاتلون فی سبیل الطاغوت" آمده است که دو تقسیم‌بندی وجود دارد، عده‌ای که ایمان آورده‌اند که در راه خدا می‌جنگند و عده‌ای که کافر هستند و در راه طاغوت می‌جنگند، بعدازآن آیه امر دارد که "فقاتلو اولیاء الشیطان کان کید الشیطان کان ضعیفا" با یاران شیطان بجنگید که کید و حیله آنها ضعیف است.

این همین قضیه‌ای است که اتفاق افتاده است.در انقلاب اسلامی شاهد بودیم که در کودتای نوژه طرحی آمریکایی با پسمانده‌های رژیم سابق به دنبال اجرای آن بودند، منافقین از آن پشتیبانی کردند و در جنگ صدام طرح آمریکایی بود، پول آن را شاهنشاهی‌های عربی و ستون پنجم آن منافقین بودند، امروز همین افرادی که در کنگره آمریکا حضور می‌یابند جریان‌های تجزیه‌طلب‌اند که آمریکا آن‌ها را می‌پذیرد، پشتیبانی آن‌ها را شاهنشاهی عربستان و رژیم صهیونیستی انجام می‌دهند، این جنگ همه‌جا هست، حتی در میز مذاکره هم ما شاهد آن بودیم.

شکل جنگ جریان مقاومت و آمریکا همواره فرق می‌کند، باید بدانیم که تعیین‌کننده‌ترین بعد  جنگ، بعد فرهنگی است که آن‌ها به دنبال بردن ما به زیر سلطه هستند. ما هم یک نظام دین سالار و مردم‌سالار هستیم که اثبات کرده‌ایم موفقیم.




انتهای متن/

شنبه, 24 مرداد 1394 ساعت 11:40

نظر شما

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید