به گزارش دیده بان، انجمن دفاع از قربانیان تروریسم در بیانیهای تاکید کرد: بیش از 200 انسان بیگناه دیگر در بورکینافاسو و عراق و افغانستان قربانی خشونت افسارگسیخته تروریسم شدند. این حمله های پی در پی نشانی بارز از خوی غیرانسانی تروریست ها و حامیان و پشتیبانان آن ها است.
در ادامه این بیانیه آمده است: تکرار چنین فجایع اسفباری در دهه های اخیر نشانگر آن است که اظهار تاسف هرچند لازم است اما برای مهار چنین خشونت افسارگسیخته ای کافی نبوده و نیست.
امروزه جهان ما نیازمند امنیت و صلحی پایدار است. صلحی متکی بر همزیستی مسالمت آمیز و منافع متقابل. چنین صلحی نیازمند محکومیت تروریسم در هر مکان و شکل و شیوه ای و نیازمند برنامه ای جهانی برای مقابله هدفمند با ریشه های خشونت و افراط گری است.
انجمن دفاع از قربانیان تروریسم با ابراز همدردی با خانواده های قربانیان این فجایع تروریستی و آرزوی شفای عاجل مجروحین از جامعه جهانی می خواهد به انکار و ابراز تاسف و اعلام دقیقه های سکوت بسنده نکرده و برای تک تک جان های قربانیان تروریسم در هر گوشه از جهان، فارغ از هر رنگ و نژاد و مذهبی، ارزشی برابر قائل شوند. همچنین، از دولت ها و سازمان های منطقه ای و بین المللی می خواهد تا در آستانه هفتمین بازنگری در استراتژی جهانی مقابله با تروریسم از سوی سازمان ملل متحد، تغییر مفهوم تروریسم به عنوان یک جنایت جنگی و تاسیس نهادهای حقوقی در حسابرسی به این جنایات را در دستور کار قرار داده تا قدمی در جهت کاهش آلام تروریسم برای مردم جهان برداشته شود. در غیر این صورت بایستی همچنان این گفته کمیسر سابق حقوق بشر سازمان ملل متحد، زید رعد الحسین، را تکرار کنیم که اگر فرسایش و تضعیف حقوق بشر به همین شکل ادامه یابد در پایان هر کسی از این شرایط رنج می برد.
منبع:ایسنا