تروریستیِ بودن منافقین از نگاه حقوق بشر غربی

در دهمین جلسه بزرگ‌ترین دادگاه منافقین تروریستیِ بودن منافقین از نگاه حقوق بشر غربی و حل یک معمای آمریکایی بیان شد.

به گزارش دیده بان، دهمین جلسه بزرگ‌ترین دادگاه منافقین که آخرین جلسه این دادگاه بزرگ در سال جاری است. آغاز شد.

این دادگاه در شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی حجت‌الاسلام والمسلمین دهقانی و مستشاران دادگاه مرتضی تورک و امین ناصری در مجتمع قضائی امام خمینی (ره) به صورت علنی در حال برگزاری است.

در نه جلسه گذشته این دادگاه کیفر خواست متهمین توسط نماینده دادستان قرائت شده و در این جلسه به اظهارات وکلای متهمین و خانواده‌های شهدا پرداخته می‌شود.

قاضی دهقان در ابتدای این جلسه اعلام کرد: نماینده دادستان باقیمانده کیفر خواست را می‌خواند و پس از آن به اظهارات شکات و وکلای متهمین پرداخته می‌شود.

تروریستیِ بودن منافقین از نگاه حقوق بشر غربی

نماینده دادستان گفت: بر اساس قوانین وزارت خارجه آمریکا این کشور وقتی می‌خواهد گروهی را تروریستیِ اعلام کند باید دلایل و مصادیق آن را مشخص کند. در گزارش سالانه تروریسم آمریکا مصادیق تروریستیِ بودن گروهک منافقین وجود دارد از ترورهای کور تا بمب گذاری و همکاری اطلاعاتی و عملیاتی در این گزارش قید شده است.

وی افزود: پس از اشغال عراق توسط آمریکا این کشور بر خلاف موضع گیری سابق گروهک منافقین را غیرنظامی تلقی می‌کند؛ با وجود اینکه این فرقه در لیست تروریستیِ قرار داشت.

نماینده دادستان بیان کرد: آمریکایی‌ها که سازمان منافقین را تروریستیِ می‌دانستند بعد از اشغال عراق آن را غیرنظامی خواند. مؤسسه رند نوشته است که این اقدام آمریکا یک معما بود!

منشأ فکری گروهک تروریستیِ منافقین چیست؟

نماینده دادستان گفت: گروهک منافقین از روز تأسیس مسلح بود و ماهیت آن انجام اقدامات مسلحانه است. در لوگوی این گروهک نیز تصویر اسلحه قرار دارد.

وی بیان کرد: مؤسسان این گروهک هیچگاه توسط امام خمینی ره تأیید نشدند و پس از انقلاب انبارهای سلاح را تحویل ندادند.

نماینده دادستان ادامه داد: سلاح‌هایی که دست منافقین بوده دو منشأ دارد، یک سری قبل از انقلاب خریداری شده و بخشی دیگر از زاغه مهمات ارتش غارت شده بود. این گروهک به بهانه مبارزه با امپریالیسم شاخه نظامی تشکیل داد در حالی که بعدها در دامن آمریکایی‌ها افتاد.

مسعود رجوی کارمند ساواک

وکیل شکات در دادگاه رسیدگی به پرونده گروهک تروریستیِ منافقین گفت: مسعود رجوی به دلیل همکاری با ساواک از حکم اعدام رهایی پیدا کرد. رجوی در طول بازجویی تمامی گروه‌ها و اشخاص مبارز را لو داده و باعث شد در مسیر مبارزات اختلال ایجاد شود.

وی گفت: کاظم رجوی برادر مسعود که در آن سال‌ها مسؤول دفتر رژیم پهلوی در ژنو بود و نقش قابل توجهی در تخفیف حکم سرکرده منافقین داشت.

منافقین مجبور به اقدام مسلحانه شد؟

در ادامه نماینده دادستان گفت: نشریه تروریستیِ منافق (مجاهد) در شماره ۱۴۲ نوشته است: هدف از تشکیل ملیشیای منافقین ایجاد یک گروه مسلح بود که آمادگی رویارویی و نبرد قطعی با مردم ایران داشته باشد.

وی افزود: نشریه مجاهد در شماره ۱۴۶ می‌نویسد: اکنون ملیشیا در دومین نبرد در هزاران پایگاه در سراسر کشور آماده مبارزه است!، همچنین جعفر حسنی از اعضای فرقه (بخش اجتماعی) در اعترافات خود می‌گوید: کارکرد ملیشیا در جهت براندازی بود؛ در مشهد مانور خیابانی می‌دادیم تا آمادگی خود را حفظ کنیم. این اعترافات به خوبی نشان می‌دهد که گروهک منافقین از همان سپیده دم پیروزی انقلاب اسلامی به دنبال جنگ مسلحانه بوده است.

منبع : خبرنگار مهر




انتهای متن/

سه شنبه, 17 بهمن 1402 ساعت 10:16

نظر شما

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید