به گزارش دیده بان، همپوشانی منافقین با رسانه ها و گروه های ضد انقلاب و فعالیت عناصر آنها در این جریانها امری انکار نشدنی است،اما از آنجا که مدیران رسانه های ضد ایرانی همواره از تنفر فراگیر مردم ایران از اعضای این گروهک تروریستی با خبرند،هیچگاه بصورت تابلودار و مشخص از این همکاری پرده بر نداشتند.
با این حال چنین در هم تنیدگی ای به قدری غیرقابل اقماض است که نشانه های آن همواره بصورت اتوماتیک خودنمایی می کند.
در آخرین مورد از نمایش حضور منافقین در رسانه های ضد ایرانی می توان به گزارشی از سایت روزآنلاین(بعنوان حیاط خلوت کارشناسان بی بی سی) پیش از تعطیل شدنش اشاره کرد.
این سایت با اشاره به مرگ زنی که مادر پنج تن از اعضای به درک واصل شده منافقین بود،گزارشی تهیه می کند و ضمن تبلیغ برای گروهک تروریستی منافقین،اشاره ای جالب به نقش افرینی این خانواده (بعنوان مرتبطین با نفاق)در خبرسازی های ایام فتنه 88 آنهم در قالب هایی چون "مادران پارک لاله" دارد.
روزآنلاین در گزارش خود درباره این فرد می نویسد:مادر بهکیش اما در گزارشی که سایت مادران عزادار که به مادران پارک لاله تغییر نام داد منتشر کرد، درباره فرزندانش گفته بود: محمد را اسفند سال شصت، سیامک را مهر ماه ۶٠، زهرا رو شهریور ۶۲، محسن را اردیبهشت ۶٤ و محمود و علی را شهریور ۶٧ کشتند. من بیشتر عمرم را جلوی در زندان ها، برای گرفتن ملاقات و در گورستان ها گذراندم.
جستجویی کوتاه نشان می دهد که شبکه های ضد ایرانی همچون بی بی سی تا چه اندازه ای از تشکل پوششی منافقین بهره خبرسازی برده اند.
اینکه رسانه های ضد ایرانی اکنون پس از شش سال عنوان می کنند که گروهی به نام مادران پارک لاله در ارتباط با منافقین بوده اند،مسئله قابل توجهی است.چرا که دست خالی ایشان در خبرسازی های واقعی در ایامی چون فتنه 88 نیاز به پوشش هایی داشته که نام منافقین به راحتی آن را به محاق می برد.