به گزارش دیده بان، در جریان حمله گسترده روز گذشته پلیس آلبانی به «اشرف ۳» یکی دیگر از عناصر جنایتکار و مخوف این سازمان به نام «عبدالوهاب فرجینژاد» مانند عضو دیگر این سازمان یعنی «زهره قائمی» که مسئول ترور شهید صیاد شیرازی بود از لیست عضویت در سازمان منافقین پاک شد.
روز گذشته مقر گروهک تروریستی منافقین موسوم به کمپ «اشرف3» در شهر بندری «دورس» آلبانی شاهد درگیری میان عناصر این فرقه با پلیس آلبانی بوده است. براساس گزارشهای رسانههای آلبانی، در اثر درگیری میان نیروهای پلیس و عناصر منافقین یکی از اعضای این گروهک تروریستی معدوم شده و نزدیک به ۱۰۰ نفر از ساکنین کمپ «تیرانا» معروف به «اشرف ۳» زخمی شدهاند.
البته مقامهای رسمی کشور آلبانی، تاکنون هیچ کدام از آمار منتشر شده توسط گروهک منافقین را تائید نکرده است. ولی به استناد اطلاعیه گروهک منافقین، فرد معدوم شده در عملیات پلیس «عبدالوهاب فرجینژاد» معروف به «علی مستشاری» است. این فرد که به نام تشکیلاتی «افشین» نیز معروف بوده است، در کارنامههای خود برگ ننگین شرکت در عملیات موسوم به مروارید ( انتفاضه شعبانیه) را داشته است. عملیاتی که منجر به کشته شدن ۲۵۰۰۰ مردم مظلوم کرد و شیعه عراق شد. مزدوری و ستون پنجم ارتش عراق و به بند کشیدن اعضای ناراضی و ممانعت از خروج بسیاری از آنان از کمپ مرگآور اشرف از دیگر سوابق این فرد است. فرجی نژاد در میان منافقین به «قصاب رجوی» معروف بوده است.
مرگ «عبدالوهاب فرجینژاد» همانند هلاکت «زهره قائمی» رقم خورده است. قائمی که مسئول ترور شهید صیاد شیرازی و از اعضای تراز اول سازمان مجاهدین خلق ایران بود روز یکشنبه دهم شهریورماه سال ۱۳۹۲ در جریان حمله گروهی به پادگان اشرف واقع در خاک عراق در سن ۴۹ سالگی همراه حدود ۷۰ نفر دیگر از اعضای سازمان منافقین به هلاکت رسید.
«عبدالوهاب فرجینژاد» اهل جهرم (شیراز) بود و سابقه فعالیتهایش از سالهای ۵۸ – ۵۷ آغاز شده است. او به عنوان یکی از فرماندهان عملیاتی سازمان منافقین در سال ۶۰ در تهران معروف بود. با این وجود خیلی از چند و چون فرماندهی و علت نزدیکیاش به رجوی رمزگشایی نمیشد و بیشتر نفرات از سوابق او اطلاعی نداشتند. وی از معدود تروریستهایی بود که ریل مسخ و اطاعت کورکورانه از رجوی را از همان سال های ۶۰ آغاز کرد.
«علی مستشاری» یا همان «عبدالوهاب فرجینژاد» یا «افشین» از نفراتی است که در تیم شکنجه و ترور سه تن از پاسداران در سال ۶۱ (شهیدان طهماسبی، میرجلیلی، طاهری) در تهران حضور داشته است. پس از آن در عملیات «فروغ جاویدان» در رده معاون یک تیپ حضور داشته و مرزهای جنایت را جا به جا کرده است. او در جریان جنگ پس از اسیر کردن تعدادی از رزمندگان ارتشی دستور اعدام و تیرباران آنها را صادر میکند.
او در سال ۱۳۷۳ نیز از اعضای فعال تیم شکنجهگر و زندانبان دوستان و یاران خودش میشود. پس از این اطاعت امر بودن به دلیل همین سرسپردگی تام و تمامش او را به قسمت حفاظت رجوی منتقل کردند و در آنجا هم یک سری آموزشهای رزمی و تکنیکی را زیر نظر نظامیان صدام گذراند. وی از سال ۲۰۰۳ به عنوان یکی از فرماندهان قرارگاههای ارشد به قسمت نظامی منتقل شد تا اینبار بتواند سد راه و مانعی برای جدا شدن اعضای به خود آمده باشد و تلاشهای ضد انسانی فرقه را ادامه دهد.
«مجید محمدی»، از اعضای بریده سازمان، نشست سالگرد ۳۰ خرداد در قرارگاه اشرف را به یاد میآورد که فرجینژاد بهعنوان یکی از افراد باسابقه در عملیاتهای ترور، در آن صحبت کرده بود. فرجینژاد میگفت: «شاخص ما برای ترور چند مورد بوده؛ اول اینکه شخص ریش داشته باشد، دوم اینکه یقه پیراهن وی کامل بسته باشد.
در این دو مورد برای ما کاملا مسجل میشد که وی یا پاسدار بوده یا طرفدار این حکومت. برای ما کاملا روشن بود و نیازی به پرسش و پاسخ نداشتیم و عمل ترور را انجام و او را به رگبار میبستیم.»
اما شاید کمتر کسی بداند که فرجینژاد یکی از صحنههای خونین تاریخ ایران در عملیات فروغ جاویدان در سال ۱۳۶۷ را رقم زده است. او معاون تیپ خطشکن مجاهدین بود که باید از سرپلذهاب تا کرند را اشغال میکرد.
«صمد نظری»، یکی دیگر از بریدههای سازمان، مینویسد: «حدود ۳۵ نفر از سربازان در روز دوم خود را تسلیم نیروهای سازمان منافقین به فرماندهی فردی به نام افشین (عبدالوهاب فرجی) کردند. فرمانده به آنها دستبند و چشمبند زد و در گوشهای جمعشان کرد. تعدادی از آنها به دلیل تشنگی مستمرا از نگهبانان تقاضای آب میکردند.
یکی از فرماندههای دستهها به فرمانده خود اطلاع داد که آنها آب میخواهند. فرمانده افشین با اشاره دست به دوتا از تیربارچیها اشاره کرد و گفت «به اسرا آب بدهید.» تیربارچیها بیرحمانه تمامی اسرا را به رگبار بستند.»
این اقدام جنایتکارانه فرجینژاد، تا سالها بعد یکی از افتخارات او در سازمان بود. «هادی شبانی»، راننده رئیس وقت شورای مرکزی منافقین که در عملیات فروغ جاویدان در واحد توپخانه مشغول بود، با اشاره به این جنایت فرجینژاد میگوید «اجساد روی هم ریخته شد و از آن عکس گرفتند. این عکس تا مدتها بهعنوان یکی از مهمترین دستاوردهای عملیات فروغ جاویدان در جلسات معرفی میشد.»