همسر شهید ترور مجلس:
رسیدگی و مراقب از کودکان قربانی تروریسم ضروری است

همسر شهید تقوی: تنها کاری که ما باید انجام دهیم ایستادگی و مقاومت است، در این راه باید بر طبق سخنان رهبرمان عمل کنیم.

همسر شهید تقوی در مصاحبه با دیده بان در خصوص کودکان قربانی تروریسم مواردی را به شرح ذیل اظهار داشتند:

در ابتدا لازم می‌دانم به این نکته اشاره‌کنم که همسر بنده در یک حادثه تروریستی در مجلس شورای اسلامی توسط گروهک تکفیری داعش به شهادت رسید. پس من به‌عنوان شاهدی برای اتفاق می‌توانم از تجربیاتی که در خصوص فرزندان خودم با توجه به اثرات این حمله تروریستی ایجادشده است، مواردی را بیان نمایم.

 

به نظر من کودکان قربانی تروریسم در هرکجای دنیا ازجمله سوریه به‌عنوان مظلوم‌ترین قربانیانی هستند که می‌توان از آن‌ها یاد نمود. جدای از اینکه این موضوع در دنیا بسیار مظلوم واقع‌شده و جای تأسف دارد، واقعاً اینکه ما باید چکار کنیم در برابر این کودکان؟

همان‌طور که جمهوری اسلامی هم در عمل و هم در کلام به دنبال یاری‌رساندن به این افراد بوده و در این راه به لطف خدا این سپاه ایران بود که توانست با همراهی مقاومت مردمی و دیگر گروه‌های مقاومت، سد محکمی در برابر ادامه تجاوز و اقدامات وحشیانه‌ی این تروریست‌های تکفیری باشد، توانست آن‌ها را از صفحه روزگار محو کند.

 

ما امیدوارم هستیم که این گروهک‌ها دیگر تشکیل نشوند و واقعاً صمیمانه دوست داریم در جهت یاری‌رساندن به این کودکان برای کم کردن آثار مخرب این حوادث کمک‌هایی را داشته باشیم. به نظر من این‌گونه نیست که ما اگر در برابر دشمن کوتاه بیاییم آن‌ها دیگر کاری به کار ما نداشته باشند، یا همکاری کنند با ما و یا دیگر حوادثی تروریستی این‌چنین رخ ندهد، هرگز چنین نیست. به قول مقام معظم رهبری هرچه ما محکم‌تر بیاستیم آن‌ها عقب‌تر می‌روند.

تنها کاری که ما باید انجام دهیم ایستادگی، مقاومت است و در این راه باید بر طبق سخنان رهبرمان عمل کنیم.

 

من سه فرزند کوچک دارم و در این مدت کوتاه خیلی شرایط سختی را تحمل کردیم، از حرف‌هایی که گاهی بچه‌ها درباره پدرشان می‌گویند و اینکه دخترم در اوایل اصلاً قبول نمی‌کرد که پدرش دیگر در میان ما نیست و می‌گفت که بابا رفته سفر ... یا اینکه من نمی‌خواهم بابا برود و من پدرم را خیلی دوست دارم و... و چنین جملات و حال و هوایی را واقعاً نمی‌توان بیان کرد و حال روحی بدی را برای کودکان من و حتی سایر این قربانیان به همراه دارد.

شاید در این مواقع افراد بزرگ‌سال بتوانند این موارد راکمی بیشتر تحمل کنند اما کودکان با توجه به موقعیت سنی خود و توانایی و درک از مسائل به‌درستی نمی‌توانند با این موضوع کنار بیایند. نکته مهم این است که هیچ‌چیزی جایگزین نبود عزیزانی که در چنین حملات تروریستی از بین می‌روند را نمی‌تواند برای فرزندان و بازماندگان آن‌ها در پی داشته باشد.

 

همسر شهید تقوی در پاسخ به این سوال که به نظر شما یکی از راهکارهای پیشنهادی برای کاهش تأثیرات این وقایع برای کودکان قربانی تروریسم، چنین پاسخ دادند:

ابتدا بستگی به سن این عزیزان دارد که اگر سن آن‌ها بیشتر باشد کمی آشنایی با راه و هدف این شهدا می‌تواند برای آن‌ها مفید باشد و اینکه این عزیزان بدانند که شهادت عزیزانشان در چه راهی بوده و در ادامه باید به آن‌ها کمک کرد که به زندگی عادی برگردند و با قرار دادن این کودکان در محیط‌های ورزشی، آموزشی و... اسباب لازم را برای شادی آن‌ها فراهم کنیم مثل بچگی کردن برای این کودکان در چنین سن و سالی از هر چیزی مهم‌تر است و می‌تواند در آینده آن‌ها مؤثر باشد.

در پایان این مصاحبه فرزند این شهید بزرگ در یک جمله شهید را چنین بیان می‌کند: «شهید یعنی عالم...»




انتهای متن/

سه شنبه, 05 دی 1396 ساعت 13:36

نظر شما

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید