کودکان قربانی سیاست‌های مختلف
توصيف كودكان قرباني تروريسم از زبان فرزند شهيد ترور

اگر بخواهم درباره کودکان قربانی تروریسم مطلبی را بیان کنم ابتدا کودکان مناطقی مانند یمن، سوریه، را بیاد می‌آوریم که دیدن این تصاویر وجدان‌های خوابیده را بیدار می‌کند.

موسسه دیده بان در مصاحبه ای با فرزند یکی از شهدای ترور درخصوص کودکان قربانی تروریست به ابعادی از این موضوع پرداخت که شرح آن در ذیل آورده شده است:

دیده بان-کودکان ترور را چگونه تعریف می‌کنید و اولین تصویر ذهنی شما از این کودکان چیست؟

محمدحسین سبز علی زاده هستم فرزند شهید سبز علی زاده، اگر بخواهم درباره کودکان قربانی تروریسم مطلبی را بیان کنم ابتدا کودکان مناطقی مانند یمن، سوریه، را بیاد می‌آوریم که دیدن این تصاویر وجدان‌های خوابیده را بیدار می‌کند. به نظر من طولانی شدن جنگ‌ها قربانیان زیادی را به همراه خواهد داشت حال اگر این جنگ‌ها توسط تروریست‌ها باشد آثار آن در میان کودکان قربانی تروریست هم بیشتر بوده است.سازمان ملل که تنها ادعا می‌کند در حمایت از کودکان تلاش دارد و حرف از کودک‌آزاری به انواع مختلف آن را بیان می‌کنند اکنون کجا هستند و چرا این تصاویر میدانی از کودکان قربانی تروریسم را نمی‌بینند؟

دیده بان-به نظر شما انگیزه ترور فقط مسائل مذهبی یا جغرافیایی است یا خیر؟

در اینجا بحث مسلمانی و شیعه و... نیست و هرکسی که انسان باشد و وجدان داشته باشد با دیدن این تصاویر و کودکانی که به معنای واقعی قربانی سیاست‌های مختلف شده‌اند، و تنها بحث یمن و سوریه نیست، زیرا فردا می‌تواند هر کشور دیگری هم به‌جای این کشورها دچار چنین وضعیتی شود و بهترین راهکار از بین تروریست در همین مناطقی است که اکنون دچار پدیده تروریسم و مبارزه با آن هستند و آن‌ها را باید در نطفه خفه کنند تا اینکه این جنگ تروریستی به کشورهای دیگری سرایت کند

دیده بان-نتیجه ترور چه آثاری را در میان کودکان قربانی این پدیده به همراه دارد؟

آثاری که برای کودکان قربانی تروریسم در جریان است به‌نوعی نابودی نسل بعدی یا همان نسل‌کشی خاموشی است در همان مناطقی که اکنون با تروریست در حال مبارزه هستند.

من به‌عنوان فردی که قربانی تروریست بوده‌ام نگاه متفاوتی به این مقوله پیدا کردم و کاملاً تغییر پیداکرده است

به‌عنوان‌مثال در خصوص مدافعان حرم باید به این نکته اشاره‌کنم که هیچ‌کسی برای پول جان خود را فدا نمی‌کند و این بحث پیچیده‌ای است که زمانی یک نفر به خانه شما وارد می‌شود و انسان باید از آن دفاع کند و اگر خودش نمی‌تواند افراد دیگری هم بیایند و به آن کمک کنند. در دوران پیروزی انقلاب و بعدازآن ترورهای مختلفی در همین زمینه بوده است. به نظر من این سکوت همگانی توسط سازمان ملل و دیگر مدعیان حقوق بشر در خصوص کودکان قربانی تروریسم، باید شکسته شود

در پايان اين مصاحبه همسر شهيد سبز علی زاده هم ضمن بيان سخناني تقدير و تشكر خود را از تلاش سردار سليماني و نيروهاي مقاومت چنين ابراز نمود:

همسر شهید مازیار سبز علی زاده هستم. بعد از حمله تروریستی که صورت گرفت در حدود 7 ماه پیش، ایشان به درجه رفیع شهادت رسیدند. در اینجا جا دارد از تلاش همه‌جانبه سردار سلیمانی در مقابله و مبارزه با تروریست‌های تکفیری داعش و قول پیروزی ایشان و نیروهای مقاومت در برابر تروریست‌ها، از ایشان تشکر کنم.




انتهای متن/

دوشنبه, 20 آذر 1396 ساعت 14:04

نظر شما

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید