مردم را من کشتم!+فیلم

فردی که اجیر شده بود تا در داخل کشور اقدام به عملیات‌های تروریستی کند، بعد از هر عملیات در شبکه های خارجی حاضر می‌شد تا مسئولیت کشتن مردم را به عهده بگیرد، اما هیچگاه به فکرش هم خطور نمی‌کرد دستگیر شود و حکم اعدامش در آستانه اجرا قرار بگیرد

به گزارش دیده بان، وزارت اطلاعات در تاریخ ۲۲ آبان ۹۹ از دستگیری «حبیب فرج الله چعب» خبر داد. او یکی از بنیان گذاران و سرکردگان اصلی گروهک تروریستی«حرکه النضال» به حساب می آید. این گروهک تروریستی که به وسیله تعدادی از عناصر تجزیه طلب و با هدف جدایی خوزستان از ایران در سال 1384 ایجاد شده بود، پس از انتخاب چعب، رویکرد عملیاتی‌تری به خود گرفت و به اقدامات تروریستی در اماکن حاکمیتی، اقتصادی و حساس در خاک ایران روی آورد. در نتیجه اقدامات تروریستی اعضای این گروهک به سرکردگی حبیب اسیود، بیش از ۴۵۰ نفر از شهروندان ایرانی شهید یا مجروح شده‌اند.

اعضای این گروهک پس از متواری شدن از ایران، در کشورهای دانمارک، هلند و سوئد سکونت یافتند و تابعیت این کشورها را نیز دریافت کردند و از سال ۱۳۸۴ (۲۰۰۵) به بعد، از درون این کشورها اقدامات تروریستی خود علیه شهروندان ایرانی را دنبال می‌کردند.

چعب، تحت حمایت و امنیت برخی کشورهای غربی، به اقدامات تروریستی و خرابکارانه خود مبادرت می‌ورزید. وی با شخصیت های امنیتی و نظامی وابسته به رژیم صهیونیستی قبل و بعد از انجام عملیات های تروریستی ارتباط برقرار می‌کرد.

در آموزش ها به صراحت بر لزوم گرفتن تلفات انسانی بیشتر در اقدامات تروریستی تاکید می‌شد. حمله تروریستی به رژه نیروهای نظامی و انتظامی در ۳۱ شهریورماه سال ۱۳۹۷ در شهر اهواز و کشتار مردم، توسط عناصری صورت گرفت که در همین چارچوب جذب، سازماندهی و تحت آموزش قرار گرفته بودند که مسئولیت مستقیم آن را سخنگو و سرکرده این گروهک تروریستی رسما برعهده گرفتند. بیشترین تمرکز و فعالیت‌های این گروهک تروریستی بر روی عملیات های تخریبی، ترور و بمب گذاری در منطقه جنوب غرب ایران به خصوص استان خوزستان، تلاش برای ناامن سازی این استان و در نهایت، ترغیب برای جداسازی آن از ایران بوده است.

«حبیب فرج الله چعب» پس از دستگیری در یکی از جلسات دادگاه رسیدگی به پرونده اش، ضمن عدم انکار اقدامات تروریستی، به صراحت تاکید کرد: «من نقش خود درباره جرائمی را که انجام داده‌ام، منکر نمی‌شوم».

دیوان عالی کشور پس از این بررسی‌ها در رای خود در اواخر اسفند سال ۱۴۰۱ اعلام کرد، «در لایحه فرجام خواهی وکیل، استدلالی که اساس دادنامه فرجام خواسته را مخدوش کند، ملاحظه نمی‌شود و رأی دادگاه باتوجه به اوراق پرونده و استدلال قضات شعبه منطبق با موازین قانونی و شرعی صادر شده است و اعمال ارتکابی محکوم علیه با بزه سردستگی گروه باغی موضوع مواد ۱۳۰ و ۲۸۷ قانون مجازات اسلامی انطباق دارد؛ علیهذا باستناد بند الف ماده ۴۶۹ قانون آیین دادرسی کیفری دادنامه فرجام خواسته تائید و ابرام می‌شود.» در نتیجه این نظر دیوان عالی کشور، حکم اعدام چعب تائید، نهایی و قطعی شد.

 

 

 

 

 

 

 

 

رسانه




انتهای متن/

سه شنبه, 12 ارديبهشت 1402 ساعت 12:03

نظر شما

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید