به گزارش دیده بان، از زمان اعتراضات بخشی از مردم در سال 2009 در بحرین علیه اقلیت حاکم، همواره اخباری مبنی بر تعقیب و دستگیری و شکنجه مخالفین به گوش می رسد. البته نقض مکرر آزادی بیان و شکستن حرمت انسانی در این جغرافیا یکی از هزاران عملکرد سیاه همپیمانان غرب می باشد که توسط آنها دیده و شنیده نمیشود.
بالاتر از آن نهادهای متعددی که در نظام بین الملل به جهت کمک به نوع انسان خلق شده نیز کوچکترین واکنشی نسبت به این اقدامات ضد انسانی نشان نداده، شوربختانه حکومتی که بیشترین سهم در تضییع حقوق بشر را دارد مدیریت پنل حقوق بشری نیز می گیرد.
در همین راستا کمیته حقوق بشر بحرین با صدور بیانیه ای اعلام کرد:در طول روزهای ۱۳ مِه تا ۲۰ مِه نظامیان رژیم بحرین به ۱۴ منزل مسکونی حمله کرده اند، ۱۱ مورد اعتراضات مسالمت آمیز را سرکوب کرده اند، ۸ شهروند را بازداشت کرده اند و ۲ نفر را نیز شکنجه کرده اند.بازداشت شدگان از ۱۴ منطقه(الدراز، باربار، جبلة حبشي، السنابس، بني جمرة، النعيم، سترة - سفالة، سار، الدير، شهركان، المنامة، كرانة، كرزكان، البلاد القديم) هستند و تعدادی نوجوان در میان آنهاست.
در این بیانیه همچنین تصریح شده است: ۳ نوجوان بازداشت شده یعنی «علی محمد حسن المطوع» به ۳ سال، «حیدر ابراهیم الملا» به ۷ سال و «محمد عبدالشهید» نیز به ۷ سال زندان محکوم شده اند.این کمیته همچنین بیان کرده است: خانواده یکی از زندانیان به نام «سعید السماهیجی» اعلام کرده اند که وی در زندان از خدمات پزشکی محروم شده است؛ این در حالی است که او مبتلا به مرض قلب است.
گفتنی است نشريه آمريکايي نيويورک تايمز نیز از تلاش پادشاه بحرين براي دادن حق السکوت به خبرنگاران و روزنامهنگاران با هدف بهبود وجهه حکومت اين کشور در عرصه بين المللي خبر داد.
به نوشته این نشریه ؛ "حمد بن عيسي آل خليفه" که پرونده پيچيدهاي در زمينه اقدامات ضد انساني با مخالفان و فعالان حقوق بشر دارد ، ماه آوريل گذشته هنگام ديدار با "جان کري" وزير امور خارجه آمريکا ، تلاش کرد خبرنگاران را به کاخ خود فراخواند.
نشريه نيويورک تايمز نوشت اين اقدام پادشاه بحرين براي جلوگيري از ايجاد تجمع ضد شخص خودش و حکومت آل خليفه بود و خبر نداشت که مأمورانامنيتي، پيشتر خيابانها را از وجود مخالفان بحريني خالي کردهاند.