بودائیان مسلمان ستیز، این بار در سریلانکا
وضعیت اضطراری در پی خشونت‌ها علیه مسلمانان

سریلانکا در پی‌ افزایش حملات به مسلمانان توسط بودائیان وضعیت اضطراری اعلام کرد.

به گزارش دیده بان، بعد از شروع دوره تازه و جدی از حملات وحشیانه توسط بودائیان در میانمار، این بار بودائیان در سریلانکا اقدام به مسلمان ستیزی و نسل‌کشی برای این افراد را در دستور کار خود قرار داده‌اند.

 

پرواضح است زمانی که مدعیان حقوق بشر به رهبر میانمار جایزه صلح نوبل می‌دهند و در برابر تمامی جنایت‌های آن‌ها در کشتار و آزار و اذیت مسلمانان هیچ واکنشی انجام نمی‌دهند، دامنه چنین اقداماتی گسترده‌تر می‌شود و به کشورهای دیگر هم سرایت می‌کند.

 

هرچند در دوره‌های مختلف این کشتار علیه مسلمانان را در نیجریه، آفریقای مرکزی، برمه، چچن و... شاهد بوده‌ایم ولی شروع چنین موجی بعد از کشورهای فوق می‌تواند پیامدهای خطرناکی را در آینده برای جهان اسلام در پی داشته باشد و در این زمینه نیاز به همکاری و وحدت هرچه بیشتر تمامی کشورهای اسلامی برای رسیدگی به این مشکلات است.

 

در همین حال دولت سریلانکا با اعلام وضعیت اضطراری و منع آمدوشد در مرکز این کشور در پی توقف خشونت‌ها علیه مسلمانان است. طی چند روز گذشته ۴ مسجد و ده‌ها خانه و فروشگاه مسلمانان موردحمله قرارگرفته و پیدا شدن جسد سوخته شده یک مرد مسلمان نگرانی‌ها نسبت به آغاز خشونت‌های مذهبی را افزایش داده است. در شهر کندی سریلانکا، مقام‌ها ضمن اعلام وضعیت اضطراری قانون منع آمدوشد وضع کرده‌اند؛ در این شهر که اکثریت ساکنان آن را بودائیان سینهالی تشکیل می‌دهند یک مسجد و چندین فروشگاه و محل سکونت مسلمانان موردحمله قرارگرفته است.

 

جسد سوخته شده یک مرد مسلمان در ساختمانی در شهر کندی پیدا شد؛ این موضوع دولت سریلانکا را نسبت به آغاز خشونت‌های مذهبی میان بودائیان و مسلمانان بسیار نگران کرده است.تنش میان بودائیان و مسلمانان در سریلانکا از سال ۲۰۱۲ بالاگرفته که افراطی‌گریان بودائی نسبت به اقلیت مسلمانان در این کشور موضع تند و خشنی گرفتند.

 

از سوی دیگر کشورهایی که ادعای رعایت حقوق بشر و نگرانی برای حقوق انسانی دارند هم به‌نوعی در این جنایت‌ها سهیم بوده و تحت حمایت همین کشورها بودائیان در پی جنایات روزافزون خود علیه مسلمانان در کشورهای یادشده فعالیت دارند.

 

کشورهایی که نگران جاسوس‌ها و یا رهبران فرقه‌هایی هستند که در جهت اهداف آن‌ها بوده‌اند ولی اقلیت مسلمان در این کشورها چون هیچ سودی برای آن‌ها ندارند و به‌عنوان نقض حقوق مسلمانان از آن‌ها یاد نمی‌شود و اگر اشاره‌ای باشد بیشتر برای نمایش رسانه‌ای است.




انتهای متن/

چهارشنبه, 16 اسفند 1396 ساعت 11:26

نظر شما

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید