رژیم اشغالگر قدس چگونه حلقه جنایات خود را در سایه سکوت جهانی تکمیل می‌کند؟
خون‌شویی جنایت غزه در شام

در روزها وساعات اخیر، اخبار تکان دهنده‌ای از غزه به گوش می‌رسد که قاعدتا هر انسانی بابت شنیدن آنها متحیر و متاثر می‌شود. زنده‌سوزاندن کادر درمان و بیماران بیمارستان کمال عدوان و محاصره بیمارستان اندونزی و زجرکش کردن بیمارانی که در انتظار کمترین حمایت کشورهای منطقه و جامعه جهانی به سر می‌برند، جایی برای دم زدن از انسانیت و مسئولیت‌پذیری در قبال جان افراد بیگناه باقی نگذاشته است.

به گزارش دیده بان، عمق فاجعه در غزه، به قدری تکان‌دهنده است که حتی خبرنگارانی را که قصد افشاگری کامل در‌خصوص آنها دارند هم قربانی موشک‌های رژیم اشغالگر قدس کرده است.

 

پرده‌هایی از جنایات مطلق صهیونیست‌ها

 

وزارت بهداشت غزه می‌گوید متعاقب نابودی بیمارستان کمال عدوان و تبدیل شدن آن به خاکستر، شمارش معکوس برای مرگ بیماران و مجروحان بیمارستان اندونزی غزه آغاز شده و این بیمارستان از نبود آب شرب، برق، پوشش مناسب برای بیماران، غذا و نیازمندی‌ها و ضروری‌ترین ملزومات مداوای بیماران رنج می‌برد. اضافه بر این رژیم اشغالگر اقدام به بازداشت بسیاری از کادر درمان این بیمارستان‌ها کرده تا مانع ادامه کوچک‌ترین فعالیت‌ این بیمارستان شود. در داخل غزه نیز اوضاع از بیمارستا‌ن‌های آن بهتر نیست! سازمان برنامه جهانی غذا اعلام کرد که زندگی بیش از دو میلیون فلسطینی در نوار غزه به دلیل عدم دسترسی به غذا، آب و سرپناه در سایه ادامه نسل‌کشی رژیم صهیونیستی که بیش از۱۴ماه است جریان دارد، متوقف شده است. امدادرسانی حداقلی به ساکنان غزه، به دلیل تشدید جنایات صهیونیست‌هاعملا ناممکن شده وصهیونیست‌ها حتی خودروهای حامل کمک‌های غذایی و درمانی ابتدایی برای کودکان و زنان غزه را هدف قرار می‌دهند. بیانیه‌های محکوم‌کننده سازمان ملل متحد نیز نتوانسته مانع از توقف این روند شود. پناهگاه‌هایی که قاعدتا برای پناه بردن ساکنان غزه تعبیه شده‌اند، به اهداف موشک‌های رژیم اشغالگر قدس تبدیل شده و اردوگاه‌هایی که قاعدتا به سازمان ملل متحد وابسته هستند، روزانه به قتلگاه جمعی ده‌ها انسان تبدیل می‌شوند.

 

حساسیت‌زدایی از غزه

 

یکی از روش‌های رژیم اشغالگر قدس تمرکز رسانه‌ای بردیگر نقاط منطقه ازجمله سوریه و لبنان و تمرکززدایی از جنگ غزه است. به عبارت بهتر، رژیم کودک‌کش و متوحش صهیونیستی درلبنان و سوریه درهفته‌های اخیر به قدری جنایت کرده که رسانه‌ها عامدانه یاغیرعامدانه متوجه آنهاشده ونسبت به جنگی‌که از۱۴ماه قبل درغزه آغازشده بی‌تفاوت باشند.همین مسأله برای سازمان‌های بین‌المللی بهانه‌ای به وجود آورده تا کمتر از نوار غزه و نسل‌کشی علنی و تمام‌عیار صهیونیست‌ها سخن به میان آورند. یکی از تکنیک‌های تبلیغاتی و رسانه‌ای صهیونیست‌ها در این خصوص، خلق جنایات جدید با هدف به حاشیه راندن دیگر جنایات‌شان است. به عبارت بهتر، رژیم اشغالگر قدس دراین معادله‌سازی، از برهم کنش حوادث در راستای تشدید جنایات خودوتمرکززدایی مطلق از آنها استفاده می‌کند. رسانه‌های غربی و برخی رسانه‌های منطقه‌ای که به عمال و کارگزاران رسانه‌ای تل‌آویو در این نبرد خونین تبدیل شده‌اند نیز نقشه راه تبلیغاتی صهیونیست‌ها را در این‌خصوص تکمیل می‌کنند.

 

راه خنثی‌سازی تاکتیک صهیونیست‌ها

 

در نبرد ترکیبی صهیونیست‌ها علیه بشریت، خصوصا مردم بی‌دفاع و بی‌پناه غزه باید ابتدا تاکتیک رسانه‌ای و تبلیغاتی رژیم اشغالگر قدس را مورد رصد و تحلیل دقیق قرار دهیم و سپس مانع تحقق این نقشه شوم شد. باید نسبت به این حقیقت باور داشت که سکوت یا حتی تمرکززدایی نسبت‌به آنچه امروز دربیمارستان کمال عدوان،بیمارستان اندونزی ودیگر مراکزدرمانی وعمومی درغزه می‌گذرد، بخشی از نقشه راه رسانه‌ای صهیونیست‌هاست، بنابراین باید مجددا تمرکز جمعی رسانه‌های آزاد و آگاه منطقه وجهان روی حوادث غزه فعال شود. تکثر جنایات رژیم اشغالگر قدس در منطقه، نباید به فراموشی یا حتی تمرکز حداقلی ما در خصوص یک نقطه خاص منجر شود و بالعکس، باید مطالبه‌گری جهانی رادرخصوص همه ابعاد جغرافیایی و منطقه‌ای جنایات رژیم‌کودک‌کش صهیونیستی افزایش دهد.

 

اهمیت مسأله غزه و فلسطین را دریابیم

 

نکته مهم‌تر این‌که به لحاظ راهبردی و منطقه‌ای نیز جنگ اصلی رژیم اشغالگر قدس، حول قدس شریف و با هدف اشغال گسترده‌تر فلسطین صورت می‌گیرد.بنابرفرموده رهبرمعظم انقلاب اسلامی،مسأله فلسطین درصدر مسائل جهان اسلام قرارداردودیگر پدیده‌هایی که در ارتباط با آن شکل می‌گیرد، تابعی ازاین سرزمین مقدس ونقشه شومی است که دشمنان در مواجهه با گفتمان مقاومت وعدم سازش درفلسطین کشیده‌اند.زمان خنثی‌سازی کامل این نقشه شوم صهیونیستی-آمریکایی فرارسیده واین مسأله،همت،تمرکز و مسئولیت‌پذیری بیشتر رسانه‌ها و انسان‌های آزاده دنیا،خصوصا جهان اسلام رامی‌طلبد.دراین خصوص،نباید چشم‌داشتی به نقش‌آفرینی سازمان‌های بین‌المللی و دولت‌های عربی منطقه داشت.

 

منبع: جام جم




انتهای متن/

دوشنبه, 10 دی 1403 ساعت 09:56

نظر شما

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید