به گزارش موسسه راهبردی دیده بان؛ بیش از 6 دهه از اشغال سرزمینی که هیچ نقشی در مساله موهومی به نام هولوکاست نداشته است می گذرد و در این مدت طولانی صدها هزار زن و مرد و کودک توسط عده ای که خود را صاحبان فلسطین می دانند به خاک و خون کشیده شده اند.
اقدامات مختلفی از قبیل جنایات جنگی، هتک حرمت نوامیس، شلیک مستقیم به کودکان، قتل بانوی باردار و.... در پرونده سیاه و ننگین رژیم اشغالگر قدس وجود دارد که در بهترین حالت با یک بیانیه اعتراض آمیز از سوی سازمان ملل و شورای حقوق بشر مواجه شده است.
از سوی دیگر ایالات متحده آمریکا در حالی همواره کشورهای مستقل از آرایش ظالمانه نظام بین الملل را با عنوان حقوق بشری متهم می کند که متحد استراتژیکش در منطقه غرب آسیا تقریبا تمام موارد انسانی را نقض کرده است.جالب اینجاست که هر صدایی در دنیا علیه این رژیم کودک کش بلند شود به سرعت در نطفه خفه شده یا توسط پروپاگاندای رسانه ای احاطه می گردد. البته طی سالهای پس از انقلاب اسلامی در ایران و با تدبیر حضرت امام ره در گوشه گوشه دنیا صدای اعتراضاتی شنیده می شود که در طول زمان بیشتر و بیشتر شده است.
از جمله اینکه بیش از 350 گروه در سراسر قاره سبز، از اتحادیه اروپا خواستند تا رژیم صهیونیستی را در قبال موارد نقض حقوق بشر مقصر دانسته و به کمپین جهانی برای تحریم محصولات اسرائیلی بپیوندد.سازمانهای حقوق بشر و امداد رسان، گروههای حامی کلیسا، اتحادیههای تجاری و احزاب سیاسی در سراسر قاره اروپا از جمله فرانسه، آلمان، نروژ و بلژیک از جمله ۳۵۲ گروهی هستند که این درخواست را امضا کردهاند.این گروهها در نامه خود همچنین اتحادیه اروپا را به دفاع از اشخاص و نهادهای شرکت کننده در کمپین «انزوا، خودداری از سرمایهگذاری و تحریم اسرائیل» موسوم به بیدیاس (BDS) فراخواندند.کمپین بی دی اس از مردم میخواهد تا نام خود را به درخواستی که قرار است به منظور حفاظت از حامیان حقوق مردم فلسطین برای کمیسیون حقوق بشر ارسال شود، بیافزایند.
در طرف مقابل حامیان این رژیم نیز اقداماتی انجام داده اند که واکنش های مختلفی را در بر داشته است. از جمله اینکه انگلیس در ماه فوریه قوانین جدیدی را تصویب کرد که مطابق با آن مقامهای محلی و سازمانهای بخش دولتی از پیوستن به کمپین تحریم اسرائیل منع میشوند. انگلیس همچنین مجازات سختی را برای ناقضان این قوانین در نظر گرفته است.
امضا کننده این نامه همچنین ضمن محکومیت چنین اقداماتی دولتهای اروپایی را به پیروی از نهادها و سازمانهای اجتماعی مدنی حامی حقوق بشر در این قاره فراخواندند.ريا حسن، مسئول کمیته ملی فلسطین برای تحریم رژیم صهیونیستی در اروپا گفت: «به جای کمک به اسرائیل برای سرکوب جنبش بی دی اس، زمان آن است تا اروپا به تعهداتش در قبال قوانین بین المللی عمل کند.»
گفتنی است، فعالان حقوقبشر در اعتراض به تلاش حامیان رژیم صهیونیستی در کشورهای مختلف برای سرکوب فعالیتهای جنبش تحریم اسرائیل(BDS)، از کمیساریای عالی حقوق بشر در سازمان ملل خواستند از اقدامات این جنبش حمایت کند.آنان با تنظیم نامهای خطاب به کمیساریای عالی حقوقبشر در سازمان ملل از وی خواستند تا با حمایت از اقدامات و فعالیتهای حامیان فلسطین در سراسر جهان به اشغالگری و جنایات رژیم صهیونیستی پایان دهند.
حامیان جنبش تحریم با اشاره به دستگیری یکی از فعالان ضد اسرائیلی تنها به جرم پوشیدن لباسی با تصویر جنبش (BDS) در فرانسه و یا تهدید آنان به ممنوعیت تحصیل و کار، فعالیتهای این گروه را یکی از مدرنترین روشهای مبارزاتی غیر خشونتآمیز خوانده و آن را مصداق بارز آزادی بیان دانستند.امضاءکنندگان این نامه با محکومیت همراهی دولتهای آمریکا، انگلیس، فرانسه و کانادا در تحت فشار گذاشتن فعالان جنبش تحریم، خواستار اجماع جهانی برای مقابله با جنایات اسرائیل شدند.