به گزارش موسسه راهبردی دیده بان، بازی رسانه های فارسی زبان غربی که به عنوان نماینده های سیاسیون و بازوی دیپلماسی عمومی ایشان شناخته می شوند،نماد ابراز بروز و ظهور اهداف پشت پرده جریان سازی اتاق فکر های غربی به حساب می آید.
مذاکرات هسته ای دیپلمات های کشورمان با کشورهای ۱+۵ فراز و فرودهای زیادی داشت و در عین حال نمایان گر خطوطی بود که غربی ها برای تحقیر ملت ایران بدنبال آن بودند و البته رسانه های فارسی زبان وابسته نیز در این راستا کم نگذاشتند و در خطی خبری،پیوسته اصرار می کردند که صنعت هسته ای ارزشی برای ایرانیان ندارد.
با توجه به تفاسیر فوق آنچه به موازات مذاکرات هسته ای مشهود به نظر می رسید،اتخاذ گسترش هجمه ساختاری در قالب حقوق بشر و حمایت از تروریسم بود که در روزهای اخیر اخباری دال بر تلاش تیم های پشت پرده رسانه های فارسی زبان برای تحمیل مولفه های مربوط به این قضیه در مذاکرات هسته ای بود.
تلویزیون صدای آمریکا طی گزارشی،ضمن اشاره به مطلب مذکور به فرجام بی فایده تلاش ها برای تحمیل مولفه های حقوق بشری در مذاکرات هسته ای اشاره دارد.
در گزارش صدای آمریکا آمده است:
معلوم نیست که همچون پرونده هستهای، پرونده بلندبالای مسایل حقوقبشر و آزادیهای مدنی در ایران به چه سرانجامی خواهد رسید. در میان مردم و به ویژه فعالان مدنی و خانواده زندانیان امنیتی که امیدوارند این توافق بتواند رویکرد دولت را از سیاست خارجی به سمت سیاست داخلی و بهبود شرایط معطوف کند. بسیاری از خانوادههای زندانیان امنیتی در طول این مذاکرات هم خواستار گنجاندن مساله حقوقبشر بودند که البته هیچ طرفین مذاکرات ایران را نپذیرفتند اما این امیدواری به وجود آمده است.
نکته حائز اهمیت در مطلب فوق این است که حتی آمریکایی ها هم در برهه به نتیجه رسیدن توافق هسته ای حاضر نشدند از برگه هایی همچون محکومین امنیتی،قاچاقچیان معدوم،عناصر جاسوس تشکیلات بهائیت و ... بهره ببرند.