وحشت از افشای حقیقت
شعله های اسلام‌ستیزی و نقض حقوق بشر در میانمار

وحشت دولت میانمار از جنایات وحشیانه خود علیه اقلیت مسلمان روهینگیا، مانع از ورود کارشناسان حقوق بشری به داخل این کشور شد.

به گزارش دیده بان، هزاران مسلمان میانماری تاکنون توسط دولت میانمار قتل‌عام و هزاران نفر دیگر نیز آواره شده‌اند. مسلمانان ساکن میانمار همواره مورد آزار و اذیت دولت میانمار و بودائیان بوده‌اند، اما مسلمانان در ایالت «راخین» بیشترین حجم این خشونت‌ها و آزار و اذیت‌ها را متحمل شده‌اند.

طی این اعمال وحشیانه بسیاری از خانه‌ها، سرپناه‌ها و حتی مساجد آن‌ها تخریب و به آتش کشیده شده است. نیروهای دولتی به روستاهای مسلمان‌نشین حمله می‌کنند و مردان را می‌کشند، خانه‌ها را به آتش می‌کشند و به زنان مسلمان تجاوز می‌کنند. در شورش‌های اخیر میانمار، اقلیت مسلمان تحت ظلم بودائیان قرارگرفته و بر اساس اعتراف یکی از آوارگان مسلمان در این کشتار و آزار و اذیت علیه مسلمانان پلیس میانمار مشارکت داشته است.

در همین راستا دولت میانمار به کارشناسان حقوق بشر برای تحقیق درباره کشتار مسلمانان اجازه ورود نمی‌دهد، و این خود بهترین دلیل برای نگرانی از افشای واقعیت‌های بیشتری در خصوص نقض حقوق مسلمانان و جنایاتی است که علیه آن‌ها انجام می‌شود.

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، دولت میانمار اعلام کرد از سفارتخانه‌های خود در سراسر جهان خواسته تا به کارشناسان کمیته‌های حقیقت‌یاب مورد تأیید سازمان ملل اجازه ورود به کشور را ندهند.

هرچند مدت‌های زیادی سکوت بین‌المللی در این زمینه حکم‌فرما بود اما شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد درنتیجه فشارهای جامعه بین‌المللی مبنی بر نقض حقوق بشر توسط ارتش این کشور، با این مأموریت تحقیقاتی موافقت و آن را تأیید کرد.

بااین‌وجود هنوز دولت میانمار حمایت خود از بودائیان در جهت آزار و اذیت مسلمانان و کشتار آن‌ها را توسط ارتش این کشور در دستور کار دارد و نهادهای حقوق بشری نتوانسته‌اند از حق این اقلیت مسلمان در میانمار دفاع کنند.

چنان چه به نظر می رسد دولت میانمار با حمایتی که از غرب می شود تاکنون توانسته است در برابر مطالبات حقوق بشری مقاومت کند و این موضوع ظلمی آشکار در حق مسلمانان است.




انتهای متن/

شنبه, 10 تیر 1396 ساعت 09:57

نظر شما

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید