به گزارش دیده بان، سازمان ملل در حالی که از اقدامات وحشیانه این تروریستها در سوءاستفاده از کودکان مطلع است، نهتنها اقدامی در جهت رهایی این کودکان نداشته بلکه در طی مدتی و با رصد این موضوع و سکوت معنیدار خود، بعد از مدتی در گزارش صندوق کودکان سازمان ملل متحد، یونیسف، اعلام میکند که: «در سال جاری میلادی تاکنون ۸۳ مورداستفاده از کودکان در عملیات انتحاری ثبتشده که چهار برابر رقم مربوط به سرتاسر سال ۲۰۱۶ است».
سکوت سازمان ملل و تمامی نهادهای بینالمللی خود نمونه آشکاری از حمایت این سازمانهای مدعی از تروریسم و تروریستها در مناطق مختلف دنیا ازجمله نیجریه است.
آمارهای ثبتشده نشان میدهد که 55 نفر از کودکانی که بهعنوان بمبهای انسانی به کار گرفتهشدهاند، دختربچههای زیر سن ۱۵ سال بودهاند. همچنین در یک مورد، بمب به نوزادی وصل شده بوده که در آغوش یک دختربچه قرار داشته است.
در همین زمینه یونیسف بهکارگیری این تاکتیک را، "قساوت" علیه کودکان، و زمینهساز هراس و شک در مورد آنها و بهویژه کودکانی دانسته که از اسارت گروه بوکوحرام آزادشدهاند. ماریکسی مرکادو، سخنگوی صندوق حمایت از کودکان ملل متحد «یونیسف» طی یک نشست خبری در مقر سازمان ملل در ژنو گفت: «83 کودک نیجریهای در هشت ماه گذشته توسط گروه تروریستی بوکوحرام در شمال شرق نیجریه بهعنوان عامل انتحاری استفادهشدهاند.»
حالآنکه استفاده از کودکان نیجریهای در عملیات انتحاری، در سال ۲۰۱۴ بهشدت افزایش یافت و به ۱۲۷ مورد رسید. این پدیده، در دو سال بعد کاهش یافت اما در سال جاری رو به افزایش مجدد گذاشته است.
ناگفته نماند در چندین مورد ربودن صدها دانشآموز دختر و بهکارگیری اجباری پسربچهها بهعنوان نیروی نظامی، ازجمله دیگر اقدامات تروریستهای بوکوحرام در سالهای اخیر بوده است.
نقض حقوق بشر در حالی در دنیا ادامه دارد که سازمان ملل و دیگر سازمان های مدعی تنها به اهدافی تعریف شده از آن توجه دارند و گویا دیگر موارد از نظر آنها مهم نبوده است.