تکرار حوادث تلخ تاریخی
از سوزاندن دختر3ساله توسط منافقین تا مرگ دلخراش «بنیتا»

البته این اتفاق تلخ بار دیگر حوادث دهه 60 را نیز برای ما تداعی کرد، دهه‌ای که در خود بیشترین جنایات توسط گروهک تروریستی منافقین را جای داده است.

به گزارش دیده بان، این روزها حال و هوای کشور به‌گونه‌ای دیگر است و خیلی از مردم در بهت و شوک ناشی از حادثه‌ای قرار دارند که دل خیلی‌ها را به درد آورده است. حادثه‌ای تلخ که باورش برای اکثر افرادی که آن را شنیدند امکان‌پذیر نیست. صبح روز پنجشنبه 29 تیر خودرویی روشن که صاحب آن در حال بستن درب پارکینگ بود به سرقت رفت، غافل از آن که در این خودرو کودکی هشت ماهه نیز وجود دارد، همه اینها در حالی است که فریادهای پدر این کودک هم جهت متوقف کردن سارقین کارساز نشد.

اما حدود 6 روز بعد با تلاش نیروی انتظامی سارقین دستگیر شدند و خودروی دزدیده شده پیدا شد ولی در کمال تأسف «بنیتا»ی هشت ماهه که در این مدت با قساوت تمام سارقان در آن ماشین و زیر آفتاب داغ تابستان محبوس مانده بود، به شکلی دلخراش جان داده بود. بعد از آن بود که واکنش‌های مردم غیور و خون‌گرم ایران به شکل هم‌دردی با پدر و مادر داغ‌دیده و درخواست اشد مجازات از قوه قضائیه برای سارقین و قاتلین این کودک مظلوم نمایان گشت، مردمی که متفق‌القول خواستار مجازات اعدام برای عاملین این حادثه دلخراش بودند.

البته این اتفاق تلخ بار دیگر حوادث دهه 60 را نیز برای ما تداعی کرد، دهه‌ای که در خود بیشترین جنایات توسط گروهکی تروریستی را جای داده و مقام‌ معظم رهبری نیز در مطالبه‌ای به حق با یادآوری این جنایات جمله کلیدی «جای شهید و جلاد عوض نشود» را فرمودند.

در یکی از نیم‌روزهای نهم تیرماه سال 60 منافقین کوردل که دستشان به خون بیش از 12هزار نفر از مردم مظلوم ایران آغشته است، با به آتش کشیدن کانکس واحد فرهنگی جهاد ماهشهر از توابع استان اصفهان کودکی سه ساله به نام «سیده فاطمه طالقانی» را زنده زنده جلوی چشمان پدر و مادرش سوزاندند و تنها خدا می‌داند در آن لحظات چه بر این کودک گذشته است.

حال سؤالی که برای هر انسان آزاده و باوجدانی مطرح می‌شود این است که اگر آن زمان هم فضای رسانه‌ای و مجازی به این شکل امروزی بود و نظر مردم را جویا می‌شدیم آیا فرقی بین قاتلان بنیتا هشت ماهه و سیده فاطمه سه ساله می‌گذاشتند؟ و بنا بر شواهد قطع به یقین اولین چیزی که از دستگاه قضایی طلب می‌کردند، قصاص عوامل آن حادثه هولناک بود. کاری که مراجع قضایی در آن زمان با توجه به حجم زیاد جنایات منافقین کوردل به طور مداوم با آن درگیر بودند.

پس بار دیگر جای دارد بر این نکته اذعان کنیم، لازمه اینکه دیگر شاهد حوادث اینچنینی نباشیم لزوم برخورد قاطع دستگاه قضایی با عوامل چنین حوادثی است، کاری که از ابتدای انقلاب تاکنون بدون هیچ ملاحظه‌ای طبق مر قانون صورت گرفته و نتیجه‌ای جز ایجاد آرامش و آسایش برای مردم جامعه در بر نداشته است.




انتهای متن/

شنبه, 07 مرداد 1396 ساعت 14:35

نظر شما

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید