به گزارش دیده بان، امروز پنجم آوریل، به کودکان فلسطینی اختصاص دارد؛ روزی که در سال ۱۹۹۵ میلادی با عنوان روز کودک فلسطینی نامگذاری شد. ارتش رژیم صهیونیستی، چند روز مانده به این روز، مدرسه «دارالارقم» را در غزه بمباران کرد که منجر به شهادت و زخمی شدن تعدای از کودکان فلسطینی شد.
اما جنایات و کشتار کودکان فلسطینی فقط به روز پنجم آوریل محدود نماند و رژیم صهیونیستی در طول سالهای گذشته و تا امروز همچنان کشتار و نسلکشی کودکان، نوجوانان و زنان فلسطینی را در اولویت اقدامات ضدانسانی و جنایتکارانه خود قرار داده است.
رژیم صهیونیستی در جریان جنگ غزه هم جنایات وحشتناک و باورنکردنی را علیه کودکان فلسطینی مرتکب شده و بر اساس گزارشها و آمارهای موجود بیش از ۱۶ هزار کودک فلسطینی را به شهادت رسانده و صدها هزار کودک دیگر را هم مجروح کرده است.
صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) روز گذشته اعلام کرد که با آغاز مجدد جنگ غزه و حملات و تجاوزات رژیم صهیونیستی به غزه ۳۲۲ کودک به شهادت رسیده و بالغ بر ۶۰۰ کودک دیگر مجروح شدند. این گزارشها حاکی از این است که با توجه به وضعیت موجود روزانه شاهد شهید و مجروح شدن حداقل ۱۰۰ کودک فلسطینی در نوار غزه هستیم.
این در حالی است که بر اساس اخبار و گزارشهای نهادها و سازمانهای بینالمللی و جهانی، کودکان و نوجوانان و در مرحله دیگر، زنان قربانیان اصلی تجاوز زمینی، هوایی و دریایی رژیم صهیونیستی به نوار غزه هستند. تجاوزاتی که در حال حاضر نوار غزه را به سرزمین ممنوعه برای کودکان تبدیل کرده است.
از طرف دیگر، در حالی همچنان شاهد تجاوزات و جنایتات رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه و فلسطینیان هستیم که بر اساس اخبار و گزارشهای موجود بیش از ۱۶ هزار کودک فلسطینی شهید و افزون بر ۱۷ هزار کودک دیگر یتیم و بیسرپرست شدند. موضوعی که نشان از خوی توحش و جنایتکار رژیم صهیونیستی دارد و بیانگر این مهم است که سران و مقامات تلآویو جز به قتلعام و نسلکشی مردم فلسطین به چیز دیگری فکر نمیکنند.
البته این تمام ماجرا نیست و گزارشهای تهیه و تولید شده دیگر پیرامون جنگ غزه حاکی است که مجموع کودکانی که در این جنگ نابرابر و وحشیانه به شهادت رسیدند از کل تعداد کودکان کشته شده در جنگهای چهار سال اخیر در سراسر جهان بیشتر شده است. موضوعی که نشان میدهد ماشین جنگی رژیم صهیونیستی بر کشتار و قتلعام کودکان فلسطینی متمرکز شده است.
«فیلیپ لازارینی» کمیسر کل آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) از ابتدای آغاز جنگ غزه تا امروز در چندین گزارش که پیرامون تعداد کودکان کشته شده در جریان جنگ غزه منتشر کرده آورده است که تعداد کودکان کشته شده در این جنگ را بسیار فراوان و وحشتناک عنوان کرده است.
از سوی دیگر، «ولکر ترک» رئیس حقوق بشر سازمان ملل متحد بعد از انتشار گزارشی جدید از سوی نهاد تحت امر او که نشان میدهد نزدیک به ۷۰ درصد از شهدای غزه را زنان و کودکان تشکیل میدهند، «بیتفاوتی آشکار» رژیم صهیونیستی در قبال کشتار غیرنظامیان در غزه را محکوم کرده است.
موضوع مهم دیگر این است که بررسیهای سازمان ملل متحد درباره سن و جنسیت قربانیان اظهارات فلسطینیها مبنی بر اینکه زنان و کودکان بخش بزرگی از شهدای این جنگ را تشکیل میدهند، تایید کرده است. از این روی باید گفت که حتی امروز نیز نهادها و سازمانهای جهانی و بینالمللی بر قتلعام و نسلکشی فلسطینیان به خصوص کودکان توسط رژیم صهیونیستی تاکید دارند.
از طرف دیگری هم گزارش سازمان ملل نشان داده است که به طور کلی، ۴۴ درصد از قربانیان را کودکان میدهند. ضمن اینکه، بیشترین گروه سنی قربانیان در رده سنی بین ۵ تا ۹ سال قرار داشت. پس از آنها کودکان ۱۰ تا ۱۴ ساله و سپس کودکان تا ۴ سال قرار داشتند؛ و در آخر، در شرایطی همچنان شاهد تداوم جنگ غزه هستیم، «یونیسف» با اشاره به جلوگیری از ورود کمکهای بشردوستانه به غزه به مدت بیش از سه هفته درباره بحران انسانی در این منطقه هشدار داده و از همه طرفها خواسته است که ضمن متوقف کردن جنگ، برای حفظ جان کودکان اجرای توافق آتشبس را از سر بگیرند.
منبع: دفاعپرس