چهره واقعی منافقین در بنگاه ملکه انگلیس
گاف مهم خبرنگار بی بی سی درباره منافقین

 

یکی از آنان حتی نام مریم رجوی را هم بدرستی به خاطر نداشت که می تواند حاکی از این باشد که چه بسا او اطلاعات چندانی درباره سازمان مجاهدین خلق ندارد.

به گزارش دیده بان، همایش امسال منافقین حواشی مختلفی داشت، اما آنچه در حضور عناصر بازنشته سیاسی کشورهای مختلف مشهود بود، حضور مزدور مئابانه مبتنی بر دریافت مبالغ کلانی پول بود.

در این راستا نمونه ای فاحش از نحوه حضور سیاست مداران مختلف در برنامه منافق در سایت بی بی سی فارسی مطرح شده است که در خلال گزارش این سایت در پی دیدار قابل تامل محمود عباس و مریم رجوی است.

در گزارش بی بی سی که توسط خبرنگار این شبکه در قاهره تهیه شده است نکات جالبی وجود دارد که پرداختن به آنها خالی از لطف نیست.

در بی بی سی آمده است:

در سالهای اخیر نیز مسئولانی از جنبش فتح بیانیه هایی در حمایت از سازمان مجاهدین خلق صادر کرده اند. با وجود چنین پیشینه ای، عملکرد دفتر محمود عباس در خصوص اطلاع رسانی از دیدار وی با مریم رجوی می تواند به این شائبه دامن بزند که وی با توجه به جایگاهی که نه به عنوان عضو قدیمی جنبش فتح، بلکه به عنوان رئیس تشکیلات خودگردان فلسطینی دارد، شاید نه با طیب خاطر که با رودربایستی و احتمالا با ترغیب و تشویق دیگران با مریم رجوی دیدار کرده است. اما ترغیب و فشار از جانب که؟

نشانه ای برای رسیدن به این پاسخ را شاید بتوان در رفتار مشابه هفت نماینده مجلس مصر دید که آنها هم در گردهمایی سه هفته پیش مجاهدین خلق در پاریس حضور یافتند. پس از بازگشت این نمایندگان به مصر، یکی از آنان به نام یحیی عیسوی به روزنامه الیوم السابع (روز هفتم) گفت که سلیمان وهدان، نایب رئیس دوم مجلس مصر در گردهمایی مجاهدین سخنرانی هم کرده، اما پس از آن دیگر با وجود پافشاری پی در پی من حاضر نشد به هیچ وجه سخنی در باب حضور خود و همکارانش در این گردهمایی بگوید. در دو دیدار حضوری نسبتا طولانی حتی وقتی از او خواستم درباره حضورش در همایش مبارزه با تروریسم در پاریس که ارتباطی هم با گردهمایی مجاهدین خلق داشت مقابل دوربین سخن بگوید، به من گفت می دانم چه می خواهی از من بپرسی و جوابت را نخواهم داد.

دیگر نمایندگان مصری شرکت کننده در گردهمایی مجاهدین خلق نیز یا در دسترس قرار نگرفتند یا حاضر نشدند سخنی درباره حضورشان در گردهمایی بگویند. یکی از آنان حتی نام مریم رجوی را هم بدرستی به خاطر نداشت که می تواند حاکی از این باشد که چه بسا او اطلاعات چندانی درباره سازمان مجاهدین خلق ندارد. پرسش اینجاست که چرا یک قانونگذار بدون شناخت دقیق از سازمانی که گردهمایی ای را برپا کرده، در این گردهمایی که علنی برگزار و پوشش گسترده رسانه ای به آن داده شده است شرکت می کند، اما سپس حاضر نیست درباره انگیزه خود از این حضور سخنی بگوید؟ اینجا نیز گمانه ترغیب، تشویق و نفوذ احتمالی دیگران خودنمایی می کند.

 

گفتنی است مطلب فوق گویای ماهیت واقعی منافقین است و نیازی به توضیحات جانبی ندارد.




انتهای متن/

سه شنبه, 12 مرداد 1395 ساعت 12:02

نظرات  

پاسخ + 0 --
ابراهیم خدابنده 1395/05/12 - 12:27
فرقه رجوی مثل بسیای از فرقه های دیگر تبحر بالائی در فریب دارد. اما معمولا افرادی که فریب میخورند بعدا سخت است که به این موضوع اعتراف کنند و ترجیح میدهند دیگر حرفی نزنند و ساکت باشند تا کمتر آبرویشان برود.

نظر شما

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید