سازمان ملی مبارزه با جرایم انگلیس گزارش داد:
برده داری توسط قاچاقچیان انسان در انگلیس

حاکمان انگلیسی طی سالهای گذشته همواره کشورهای مستقل از آرایش ظالمانه نظام بین الملل را به نقض حقوق اساسی انسان ها متهم کرده و در جایگاه مطالبه گر حقوق بشر بوده اند.

به گزارش موسسه راهبردی دیده بان، در یک تعریف؛ حقوق بشر مجموعه‌ای از قواعد و مقررات حقوقی بین‌المللی است که در همۀ زمان‌ها و مکان‌ها از مقام، منزلت و کرامت انسانی تمام افراد و یا گروه‌ها صرفاً به دلیل اینکه انسانند، در مقابل همۀ دولت‌ها حمایت می‌کند.درباره مفهوم نقض حقوق بشر نیز گفته می ­شود؛ نقض حقوق بشر شامل رعایت نکردن، نقض و ممانعت از برخورداری انسان‌ها از تمامی حقوقی است که به صرف انسان بودن از آن حقوق برخوردارند و در اسناد بین‌المللی مطرح شده‌اند.

همه روزه افراد زیادی برای رسیدن به زندگی بهتر و آن چیزی که پیشرفت خوانده می شود از موطن خود به جغرافیای دیگرمهاجرت می کنند. در مسیر این هجرت تالمات فراوانی صورت می پذیرد و حقوق اساسی انسان ها بواقع تضییع می گردد. بدترین وجه قاچاق که همان قاقاچ نوع انسان است با توجه به دست برتری که نسبت به کهاجر دارد، عموما از مظالم متعدد کوتاهی نکرده و شان انسان را تا سر حد بردگی پایین می آورد .

اینجاست که هجرت کننده با واقعیت مدعیان انسانیت آشنا شده و دیگر راه بازگشتی هم ندارد و چاره کار یا مردن است یا تحمل ظلم های مستمر . در تازه ­ترین گزارش نقض حقوق بشری اعلام شده از سوی سازمان ملی مبارزه با جرایم انگلیس (NCA)؛ صدها نفر از کسانی که به انگلیس قاچاق می‌شوند و زیر سن قانونی هستند، برای بهره‌برداری جنسی و بردگی خانگی مورد استفاده قرار می‌گیرند. بر اساس این گزارش، یافته‌ها نشان می‌دهد که بیش از 240 نفر از نوجوانان و جوانانی که تصور می‌شود توسط قاچاقچیان انسان به منظور بهر‌ه‌کشی جنسی و سایر اشکال استثماری ربوده شده‌اند، در سه ماهه سوم سال 2015 به مقامات مجری قانون ارجاع داده شدند. همچنین آمار و ارقام ارائه شده توسط آژانس مکانیسم ارجاع جرایم ملی (NRM) در انگلیس به مقامات این کشور، پرده از این موضوع برداشت که قربانیان «قاچاق انسان» در خاک این کشور به بردگی گرفته می شوند.

این اقدامات در حالی صورت می پذیرد که حاکمان انگلیسی طی سالهای گذشته همواره کشورهای مستقل از آرایش ظالمانه نظام بین الملل را به نقض حقوق اساسی انسان ها متهم کرده و در جایگاه مطالبه گر حقوق بشر بوده اند.

گفتنی است سایت روزنامه ایندیپندنت اکتبر سال 2005 بریتانیا را دارای بدترین تاریخچه حقوق بشری در اتحادیه اروپا عنوان کرد و نوشت: « بیش از 100 پرونده در مورد نقض حقوق بشر به وسیله بریتانیا وجود دارد که عمده آن‌ها در مورد حقوق کودکان و عدم وجود دادگاه های عادلانه است ».

'مارک کورتیس' کارشناس پیشین موسسه سلطنتی امور بین الملل معروف به 'چتم هاوس' و نویسنده چندین کتاب در مورد سیاست خارجی بریتانیا نیز سال 2007 در کتابی سیاست های حقوق بشری بریتانیا به ویژه در بعد خارجی و بین المللی آن را زیر سوال برده است. وی در کتاب خود اقداماتی همچون حمایت انگلیس از کشتار مردم در عراق و روی کار آوردن صدام در دهه 1960، اقدامات علیه کردها، دخالت در جنگ ویتنام، کودتا در برخی کشورها همچون اوگاندا و شیلی و اقدامات سری و تروریستی در نیجریه، اندونزی و غنا و به راه انداختن جنگ کثیف در خاورمیانه را نمونه هایی از سیاست های ضد بشری بریتانیا در عرصه بین الملل و نادیده گرفتن حقوق انسان‌ها عنوان کرده است.




انتهای متن/

چهارشنبه, 22 ارديبهشت 1395 ساعت 12:56

نظر شما

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید