سرنوشت شوم مهاجرین در انگلستان:
کودکانی که در بهشت موهوم مفقود می شوند

مقام‌های انگلستان درباره سرنوشت 360 نفر از این کودکان و آینکه آیا صحیح و سالم هستند، هیچ اطلاعی ندارند.

به گزارش موسسه راهبردی دیده بان، کودکانی که برای فرار از شرایط سخت زندگی در کشور خود و یا به جهت زندگی در رفاه رسانه ای نمایش داده شده در غرب به اروپا مهاجرت می کنند هیچ گاه به فکرشان خطور نمی کند که با اتفاقاتی روبرو می شوند که هر لحظه آرزوی بازگشت به همان جهنمی که برای خود ترسیم می کردند را داشته باشند.

انگلستان معمولا اولین مقصد مهاجران برای زندگی در جامعه ای عاری از درد و رنج است و والدین فرزندان خود را به طمع آینده ای بهتر روانه آنجا می کنند غافل از اینکه ممکن است آینده ای تلخ و حتی مرگ در انتظار فرزندانشان باشد.

بنا بر اعلام ایندیپندنت، ظرف پنج سال گذشته 9 هزار و 287 کودک و نوجوان بدون والدین یا سرپرست خود به انگلیس سفر کرده و در این کشور پناهنده شده‌اند.

براساس این گزارش، 81 نفر از این کودکان مدت پنج سال است که ناپدید شده‌اند. شمار کودکانی که از مفقود شدن‌شان چهار و سه سال می‌گذرد به ترتیب 77 و 87 نفر است.

به گزارش ایندیپندنت، کارکنان اداره مهاجرت یا واحدهای مرزی موظفند ورود کودکان بی‌سرپرست را به مقام‌های ذیربط گزارش دهند. بعد از بررسی‌های اولیه، این کودکان به اماکن مراقبت از کودکان سپرده می شوند یا تحت سرپرستی یک خانواده قرار می‌گیرند. پس از این مرحله، کارکنان بهزیستی باید از سلامت این کودکان و اقامت آنها در مکان‌های تعیین شده اطمینان حاصل کنند و هر مورد عدم دسترسی به این کودکان را به سرعت به مقامات، از جمله مسئولان وزارت کشور، گزارش دهند.

در این گزارش آمده است این کودکان به دلایل متعددی ممکن است ناپدید شوند، از جمله ترس از اخراج شدن، بی‌اعتمادی شدید به کارکنان دولتی و گرفتار شدن در دام قاچاقچیان انسان.

در همین حال، سیاستمداران و فعالان انگلیسی با اشاره به اینکه در سه ماه اول 2016 با پناهندگی کمتر از 20 کودک و نوجوان در این کشور موافقت شده است، می‌گویند دولت ترزا می، نخست وزیر انگلیس، در پشتیبانی از این تعداد اندک و تامین امنیت آنها نیز کوتاهی کرده است.

آنه لانگفیلد، مسئول اداره امور کودکان در انگلیس، در مصاحبه با ایندیپندنت تاکید کرد دولت باید برای یافتن کودکان و نوجوانان ناپدید شده در کشور دست به کار شود.

ایوت کوپر، نماینده حزب کارگر، در انتقاد از عملکرد دولت انگلیس گفت دولت به جای حفاظت از این کودکان «آنها را ناامید می‌کند» و در واقع نسبت به ناپدید شدن آنها «بی‌اعتنا» است.

تیم فارون، رهبر حزب لیبرال دموکرات، با «شرم‌آور» خواندن شمار کودکان ناپدید شده، خاطر نشان کرد: «کودکان پناهجوی بی‌سرپرست، از آسیب‌پذیرترین اقشار جامعه ما هستند و احتمالا بسیاری از کودکان ناپدید شده در چنگال قاچاقچیان و گروه‌های تبهکار گرفتار شده‌اند. دولت باید فرایندهای (پذیرش کودکان بی‌سرپرست) را بررسی کند تا مطمئن شود این کودکان مفقود نمی‌شوند.»

گفتنی است، مقام‌های انگلستان درباره سرنوشت 360 نفر از این کودکان و آینکه آیا صحیح و سالم هستند، هیچ اطلاعی ندارند.

گفته می‌شود از ناپدید شدن حدود 200 نفر از این کودکان بیش از دو سال گذشته است.




انتهای متن/

دوشنبه, 15 شهریور 1395 ساعت 11:43

نظر شما

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید