به گزارش دیده بان، کارشناسان و رسانهها در این موضوع نظری مشترک دارند که رژیم صهیونیستی بدون حمایت، تسلیح و حمایت مالی بازیگران خارجی، نمیتوانست به کشتارهای خود ادامه دهد.
بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی از ارسال میلیاردها دلار سلاح از واشنگتن و برلین به رژیم صهیونیستی از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تا حمایت دیپلماتیک در سازمان ملل، از حمایت ملموس بیسابقهای در طول جنگ خود برای نابودی غزه و فراتر از آن برخوردار بوده است.
موضوعی که کمتر درک و بررسی شده، میزان منافع شرکتی در پشت ماشین جنگی رژیم اشغالگر است.
بهطور گسترده مشخص است که تعداد بیشماری از شرکتهای نظامی و جاسوسی رژیم صهیونیستی، از شرکت البیت Elbit گرفته تا صنایع هوافضای رژیم اشغالگر، جز جدایی ناپذیر ارتش این رژیم هستند. اما افراد کمتری میدانند که برخی از بزرگترین شرکتهای فناوری جهان، از جمله گوگل، مایکروسافت و آمازون، بهطور عمیق با ارتش رژیم صهیونیستی در تعامل هستند.
رسانهها فاش کردهاند که گوگل بلافاصله پس از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) به کمک رژیم صهیونیستی شتافت تا ابزارهای هوش مصنوعی (AI) را به آن بفروشد؛ دلیل عجله گوگل این بود که نگران بود عرصه را به رقیب خود، یعنی شرکت آمازون واگذار کند.
براساس گزارشها، واضح است که رژیم صهیونیستی در ۱۵ ماه گذشته از هوش مصنوعی پیشرفته در کارزار کشتار جمعی خود در غزه استفاده کرده است.
داستان دیگری که در این ماه در مجله +۹۷۲ منتشر شد، جزئیات همکاری گسترده بین مایکروسافت و ارتش رژیم صهیونیستی، قبل و بعد از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ است.
این نشان میدهد که چگونه واحدهای نیروی دریایی، زمینی و هوایی ارتش رژیم صهیونیستی، همراه با شاخه جمعآوری اطلاعات (واحد ۸۲۰۰) از خدمات ابری شرکت استفاده میکردند؛ همه اینها درحالی است که رژیم صهیونیستی در مقیاسی بیسابقه مرتکب نسلکشی و جنایات جنگی شده است.
پایگاه داده گسترده
آمازون و گوگل از سال ۲۰۲۱ پروژه نیمبوس Nimbus را در اختیار رژیم صهیونیستی برای کمک به شاخههای مختلف آن، ازجمله ارتش گذاشتند؛ اما این پروژه تا به امروز بدون شفافیت یا پاسخگویی ادامه دارد.
این شرکتهای فناوری در حال ذخیره حجم عظیمی از اطلاعات درمورد هر جنبهای از زندگی فلسطینیها در غزه، کرانه باختری اشغالی و جاهای دیگر هستند.
نحوه استفاده از این دادهها در زمان جنگ و جاسوسی جمعی واضح است. رژیم صهیونیستی در حال ساخت یک پایگاه داده عظیم برای هر فلسطینی تحت اشغال است؛ اینکه این افراد چه کاری انجام میدهند، کجا میروند، چه کسانی را میبینند، چه چیزی را دوست دارند، به چه چیزی تمایل دارند، از چه چیزی نگرانند و چه چیزی را در فضای مجازی منتشر میکنند.
این یک سیستم کامل نیست، و راههایی برای به چالش کشیدن آن وجود دارد؛ اما شمار زیادی از فلسطینیها میگویند که این موضوع آزادی بیان و حرکت را محدود میکند.
گوگل، مایکروسافت و آمازون در سالهای اخیر به پرسشهای معقول پاسخ ندادهاند، زیرا آنها حقیقت را در مورد همدستی خود در برنامههای مخفیانه و مرگبار رژیم صهیونیستی میدانند و احتمالا از واکنشهای قانونی یا سیاسی هراس دارند. غیرنظامیان فلسطینی فقط نقاط داده برای رژیمی هستند که آنها را مستحق مرگ میداند.
فناوریهای بزرگ هم بهدلیل تمایل به کسب درآمد و هم بهدلیل وابستگی ایدئولوژیک با آرمان رژیم صهیونیستی خرسند هستند.
تجزیه و تحلیلها نشان میدهند که مجتمع نظامی-صنعتی رژیم صهیونیستی فلسطین را بهعنوان یک میدان آزمایشی حیاتی برای آخرین اشکال کشتار و جاسوسی میداند.
در همین حال، سیلیکونولی (خانه شرکتهای فناوری در آمریکا) میداند که دوران جدید ریاستجمهوری دونالد ترامپ خبر از یک اتحاد گستردهتر میان فناوریهای بزرگ، رژیم صهیونیستی و بخش نظامی آن میدهد.
تعداد پناهندگان، آوارگان، مهاجران و قربانیان تغییرهای آبوهوایی در بالاترین حد خود قرار دارد؛ تخمین زده میشود که تعداد این افراد بیش از ۱۲۰ میلیون نفر در سراسر جهان باشد. اگر صاحبان قدرت حضور یا تمایلهای سیاسی این افراد را نامطلوب تلقی کنند این مجموعه عظیمی از مردم است که باید تحت جاسوسی قرار گرفته و کشته شوند.
رژیم صهیونیستی الگویی را در غزه ارائه کرده که چگونه میتوان جامعهای را بدون پیامدهای جدی از بین برد، و برای این کار پیچیدهترین سلاحهای روی کره زمین را به کار گرفت.
منابع میگویند که بسیاری از کشورهای غربی با تحسین به رژیم صهیونیستی و استفاده آن از هوش مصنوعی در غزه نگاه میکنند.
فناوری جاسوسی رژیم صهیونیستی در دست چنین کشورهایی باید همه را وحشتزده کند.
منبع: خبرگزاری میزان