هیچ مکان امنی برای کودکان در نوار غزه وجود ندارد

یک مقام سازمان نجات کودکان در غزه با تاکید بر اینکه کودکان غزه روزانه تحت تاثیر جنگ قرار می‌گیرند، گفت: هیچ مکان امنی برای کودکان، غیرنظامیان و تیم‌های بهداشتی وجود ندارد.

به گزارش دیده بان، یک مقام سازمان نجات کودکان در غزه به الجزیره گفت: ما ۱.۹ میلیون آواره از محل زندگی خود در نوار غزه داریم و حمله‌های علیه غیرنظامیان و پرسنل بهداشتی انجام شده است.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه کودکان و غیرنظامیان به‌طور کلی باید مطابق با قوانین بین‌المللی محافظت شوند، افزود: هیچ مکان امنی برای کودکان، غیرنظامیان و تیم‌های بهداشتی در نوار غزه وجود ندارد.

به گفته وی، کودکان غزه روزانه تحت تاثیر جنگ قرار می‌گیرند و ۱۵ هزار نفر از آن‌ها کشته شده‌اند.

این مقام سازمان نجات کودکان در غزه اظهار کرد: ما بیش از ۵۰ کامیون بارگیری شده حامل کمک داریم و نمی‌توانیم آن‌ها را تحویل دهیم.

وی می‌گوید: شورای امنیت سازمان ملل مسئولیت تضمین حمایت از کودکان و غیرنظامیان در غزه را بر عهده دارد.

 

منبع: خبرگزاری میزان




انتهای متن/

سه شنبه, 20 فروردين 1404 ساعت 13:18

نظر شما

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید