با گسترش دامنه حملات حزب الله به شهرهای ساحلی سرزمینهای اشغالی، همه کسب و کارها و فعالیت کارخانهها در نهاریا نیز متوقف شده و در عکا و حیفا هم وضعیت بحرانی است.
در برنامه اخیر «گفتوگوی سیاسی» رادیو گفت و گو، کارشناسان به بررسی پیامدهای صدور حکم بازداشت دیوان کیفری لاهه برای نتانیاهو و گالانت پرداختند.
بیش از ۵ هزار نویسنده دیگر به جمع امضاکنندگان بزرگترین کمپین تحریم اسرائیل پیوستند، ۳ هفته پیش، هزار نویسنده مطرح جهانی از جمله برندگان نوبل، پولیترز و بوکر به تحریم موسسات فرهنگی اسرائیل پرداخته بودند.
نایب رئیس مجلس قانونگذاری فلسطین با اشاره به تداوم جنایات و نسل کشی رژیم صهیونیستی به ویژه در شمال نوار غزه گفت که این نسل کشی با مشارکت غرب و آمریکا و همسویی دولت های عربی با تل آویو روی می دهد.
یک کارشناس امور رژیم صهیونیستی تاکید کرد که در صورت تلاش «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای ماندن و سیطره نظامی بر نوار غزه، این رژیم تاوان امنیتی، سیاسی و اقتصادی سنگینی خواهد داد.
یک کارشناس مسائل بینالملل گفت که حکم دیوان بینالمللی دادگستری یک ضربه حیثیتی بود که به رژیم صهیونیستی وارد شد. حتی اگر این حکم اجرا نشود برای اسرائیل و نتانیاهو این ننگ در تاریخ این رژیم ثبت میشود.
این حجم از قساوت و خونریزی که با «شیکترین»، «بهروزترین» و مترقیترین ادبیاتهای سیاسی، توجیه میشوند، دودمان رژیم صهیونیستی را بر باد خواهد داد.
نتانیاهو در پیامی ویدئویی، تلاش میکند با فاکتورسازی از هزینههای حمله نظامی ایران به اسرائیل، توجه مردم ایران را به خود جلب کند، اما حتی بیبیسی فارسی هم موضع نتانیاهو را با انتقاداتی که نسبت به جنگ پر هزینه رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه و لبنان در جریان است، زیر سؤال برد.
حکم بیسابقه و بسیار دیرهنگام دیوان لاهه روی تعاملات نظامی این رژیم با متحدان خود که در این جنایات جنگی شریک هستند، اثر خواهد گذاشت و انتقال سلاح از کشورهای اروپایی دستخوش پیچیدگی خواهد شد. کانادا یکی از هفت کشور صادرکننده سلاح به رژیم صهیونیستی بوده است که پس از اعلام حکم دیوان لاهه از این حکم حمایت کرد.
شواهدی وجود دارند که نشان میدهد ترکیه پ.ک.ک را به وسیله اوجلان در جهت منافع خود به کار میگیرد.