به گزارش دیده بان، رژیم صهیونیستی در چارچوب کارزار هدف قرار دادن بیمارستانها، مراکز درمانی، امدادگران و کادر درمان غزه، سهشنبه، ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ بیمارستان صحرایی کویت را در منطقه امن اعلامشده المواصی در خانیونس بمباران کرد.
بر اثر این جنایت یک نفر به شهادت رسیده و چند نفر مجروح شدند.
به گزارش گاردین، حمله به بیمارستان صحرایی کویت به فاصله چند روز پس از حمله به بیمارستان المعمدانی الاهلی در شهر غزه در میانه سفر بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی به شمال غزه جنگزده، هشدار سازمان ملل را درپی داشت.
سازمان ملل هشدار داد که بحران انسانی در غزه اکنون در بدترین وضعیت خود از زمان آغاز جنگ در اکتبر ۲۰۲۳ (مهر ۱۴۰۲) قرار دارد.
براساس اعلام مقامهای بیمارستان هدف قرارگرفته، حمله به در ورودی بیمارستان صحرایی کویت به جراحت ۹ پزشک و شهادت یک نگهبان منجر شد.
این بیمارستان در حالی هدف قرار گرفت که صدها هزار آواره فلسطینی عمدتا در چادرهای موقت در ساحل المواصی مستقر هستند.
این افراد درپی نقض توافق آتشبس و از سر گرفته شدن حملههای رژیم صهیونیستی بار دیگر ناچار به ترک خانههای خود شدند.
آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل، گفت که از این حمله عمیقا نگران است و تاکید کرد که بیمارستانها تحت قوانین بشردوستانه بینالمللی محافظت میشوند.
رژیم صهیونیستی در ۱۸ ماه گذشته بارها بیمارستانهای غزه را با ادعای استفاده نظامی مقاومت فلسطین از این مراکز هدف قرار داده است.
این رژیم برای ادعاهای خود که بارها ازسوی مقاومت فلسطین رد شده، تاکنون سند و مدرکی ارائه نکرده است.
پزشکان شاغل در غزه هشدار دادند که وضعیت برای ارائه خدمات پزشکی در نقطه شکست است.
پزشک اورژانس بیمارستان اندونزی غزه اظهار کرد: اگر محاصره کمکها ادامه یابد، کودکان بهشدت بیمار با نرخ و سرعتی بالا بر اثر سرطان و بیماران کلیوی خواهند مرد.
وی در ادامه گفت: ما در کنار فاجعه انسانی گستردهتر، از یک بحران شدید رنج میبریم؛ در داخل بیمارستان نه تنها کمبود منابع، بلکه کمبود شدید داروها و لوازم پزشکی ضروری وجود دارد؛ کمبود آمبولانس، داروهای بیماریهای مزمن و بیماران سرطانی، لوازم جراحی و حتی تختهای بیمارستانی نیز به دلیل بسته بودن مداوم گذرگاههای مرزی وجود دارد.
دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل گفت که وضعیت جاری غزه احتمالا بدترین وضعیت در ۱۸ ماه گذشته از زمان آغاز جنگ بوده است.
تداوم محاصره غزه به شکلی ویژه بیمارستانهای این منطقه را تحت فشار قرار داده است؛ کارکنان بیمارستان ناصر، یکی از بزرگترین بیمارستانهای غزه که پس از حمله هوایی ماه گذشته، فقط تا حدی کار میکند، گزارش دادند که این هفته گاز و کرمهای سوختگی تمام شده است.
گروههای حقوق بشر اعلام کردند که این تاکتیک رژیم صهیونیستی جنایت جنگی محسوب میشود.
گروهی از کارشناسان سازمان ملل در این ماه، گفتند که اقدامهای رژیم صهیونیستی در غزه منجر به ویرانی زندگی فلسطینیها شده است.
آنها با ابراز نگرانی شدید تاکید کردند: اگر ساکنان غزه با بمب یا گلوله کشته نشوند، به دلیل نداشتن وسایل اولیه بقا به آرامی خواهند مرد؛ تنها تفاوت این روندها، در ابزار و سرعت مرگ است.
منبع: خبرگزاری میزان