ضیافت شکست‌خوردگان در پاریس

پاریس طی روزهای گذشته شاهد برگزاری نمایشی در چارچوب ادعاهای دروغین حقوق بشری و مبارزه با تروریسم فرانسه و دیگر کشورهای غربی بود.

به گزارش دیده بان، حمایت دولت‌ها و سیاستمداران غربی از گروهک تروریستی منافقین در دهه‌های گذشته در حالی ادامه داشته است که وجود اسناد، شواهد و مدارک و البته اعتراف صریح سرکردگان و اعضای این گروهک به ارتکاب جنایت علیه مردم و کشور ایران جای حتی کوچک‌ترین تردید درباره ماهیت جنایت‌کارانه این تروریست‌ها را از بین برده است.

فرانسه، میزبان سال‌های اخیر سرکردگان گروهک تروریستی منافقین، به‌تازگی میزبان نشستی بوده که گروهک تروریستی منافقین آن را با حضور شماری از سیاستمداران شکست‌خورده و بدنام غربی برگزار کرد.

اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به میزبانی فرانسه از نشست گروهک تروریستی منافقین، این اقدام را مصداق آشکار حمایت از تروریسم و نقض تعهد حقوقی بین‌المللی دولت فرانسه برای پیشگیری و مقابله با تروریسم خواند.

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به سابقه اقدام‌های تروریستی گروهک منافقین که منجر به شهادت هزاران نفر از هموطنان بی‌گناه و مجروح‌شدن هزاران نفر دیگر شده و نیز با یادآوری همدستی این گروهک با رژیم صدام در جریان تجاوز نظامی هشت ساله به ایران، ادامه حضور و فعالیت عناصر این گروهک در فرانسه را ناقض تکالیف حقوقی بین‌المللی دولت فرانسه وفق مقاوله‌نامه‌های بین‌المللی مرتبط با مقابله با تروریسم و قطعنامه ۱۳۷۳ شورای امنیت سازمان ملل و همچنین مغایر با «اصول بنیادین حقوق بین الملل درباره روابط دوستانه و همکاری میان دولت‌ها براساس منشور ملل متحد» توصیف و تاکید کرد که مماشات و برخورد گزینشی فرانسه در برابر تروریسم عمل متخلفانه‌‎ای است که موجد مسئولیت بین‌المللی دولت فرانسه است و از لحاظ اخلاقی و معیار‌های حقوق بشری نیز کاملا مذموم و مردود است.

بقایی مجوز دادن به یک گروهک تروریستی برای برگزاری نشست را مصداق بارز مشارکت در ترغیب خشونت، نفرت پراکنی و مداخله در امور داخلی ایران دانست و تصریح کرد: چنین رفتاری از جانب دولت فرانسه در تناقض آشکار با مبانی حقوق بشر و اصول بنیادین حقوق بین‌الملل و منشور ملل متحد قرار دارد.

نشست اخیر منافقین در پاریس را می‌توان ضیافت شکست‌خوردگان و سیاستمداران رسوا در کشور‌های غربی نیز توصیف کرد.

ازسوی دیگر، برای حضور سیاستمداران فعلی، سابق و آتی غربی در چنین نشست‌هایی دلایل محدود و البته مشخصی وجود دارد: منافع مادی و تلاش برای تکرار دیدگاه خصمانه کشور‌های مبدا آن‌ها.

اگرچه حضور مقام‌های آمریکایی ازجمله مایک پنس، معاون ترامپ در دولت اول او، مارکو روبیو، وزیر خارجه دولت آتی ترامپ، رودی جولیانی شهردار سابق نیویورک و وکیل پیشین ترامپ، جان بولتون، مشاور سابق امنیت ملی آمریکا، ... در نشست‌های منافقین سابقه‌ای طولانی دارد، می‌توان گفت که حضور پرتعداد مقام‌های سابق و آتی آمریکا ازجمله جیمز جونز، مایک پمپئو، کیث کلارگ، ... در نشست اخیر منافقین را تلاشی بی‌حاصل برای اعلام تشدید احتمالی سیاست‌های ضدایرانی و از پیش شکست‌خورده دولت آتی ترامپ خواند؛ در همین رابطه، العربی الجدید درباره حضور پمپئو در نشست منافقین به‌عنوان یکی از سخنران‌های اصلی نوشت: اگرچه پمپئو که بخشی از نخستین دولت ترامپ بود، توضیح داد که به‌جای ترامپ صحبت نمی‌کند، اما گفت مطمئن است که کارزار فشار حداکثری بازخواهد گشت.

نگاهی به فهرست بلند مقام‌های آمریکایی حاضر در نشست‌های منافقین نشان می‌دهد که آمریکا با ورود و خروج‌های متعدد گروهک تروریستی منافقین به فهرست سازمان‌های تروریستی، همواره نگاهی ابزاری به آن داشته است؛ در عین حال، سیاستمداران و مقام‌های سابق و آتی آمریکا به این نشست‌ها به‌عنوان منابعی برای کسب درآمد یا ایجاد کانال‌های دریافت پول می‌نگردند.

پازل رابطه آمریکا و منافقین با قطعه‌های متعددی تکمیل می‌شود: تغییر قابل ملاحظه رویکرد واشنگتن در قبال منافقین پس از سال ۲۰۰۳، حمایت کنگره از منافقین درپی اقدام پلیس آلبانی در تفتیش اشرف ۳، کمک‌های مالی منافقین به سیاستمداران آمریکایی ازجمله سناتور منندز، نگاه سیاستمداران آمریکایی به دلار‌های سخنرانی‌های ادعایی در نشست‌های منافقین، ...

وضعیت ارتباط دیگر کشورهای غربی ازجمله اروپایی‌ها و کانادا با منافقین نیز در چارچوب یادشده قابل بررسی است؛ مایکل مک‌دونالد، سناتور کانادایی در حالی در نشست منافقین شرکت کرد که دولت کانادا ورود سرکرده گروهک تروریستی منافقین را به این کشور ممنوع کرد؛ اتاوا این تصمیم را پس از آن گرفت که پلیس آلبانی به مقر منافقین رفته و نسبت به حضور و نوع فعالیت‌های این گروهک تروریستی در خاک خود اتمام حجت کرد؛ رویداد یادشده سبب شده بود تا سرکردگان گروهک تروریستی منافقین حساب ویژه‌ای روی ظرفیت‌های حمایتی کانادا برای انتقال اردوگاه خود به آن کشور باز کنند، اما اداره امنیت عمومی و اضطراری کانادا (Public Safety Canada) با اعلام محدودیت‌های ویژه‌ای نسبت به اقدام‌ها و تحرکات گروهک تروریستی در کانادا رشته‌های منافقین را پنبه کرد.

آنچه در نشست یادشده ازسوی سرکردگان گروهک تروریستی منافقین و مدعو‌های این نشست مطرح شد، حتی ارزش بازطرح شدن ندارند؛ چراکه سابقه و کارنامه گروهک تروریستی منافقین، عملکرد‌های جنایت‌کارانه و تروریستی آن در کشور‌های مختلف ازجمله فرانسه و ادعاهای دروغین حقوق بشری و مبارزه با تروریسم کشورهای غربی، پوچی و بی اساس بودن ادعا‌ها را مشخص می‌کند.

این یک واقعیت است که هیچ رویداد و هیچ سخنرانی نمی‌تواند سابقه تروریستی، نقض حقوق بشر و ارتکاب جنایت گروهک تروریستی منافقین را سفیدشویی کند؛ این گروهک تروریستی در کارنامه خود سابقه همکاری با بدترین تروریست‌های جهان برای آسیب و ضربه شدن به مردم و کشور ایران، از همکاری با صدام تا همکاری با تروریسم سازمان‌یافته رژیم صهیونیستی با هدف مشخص ضربه زدن به مردم و کشور ایران را دارد.

 

611263 406

 

در همین رابطه محمدجواد هاشمی‌نژاد، دبیرکل بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور) در گفت‌وگو با میزان، به ارائه توضیخاتی درباره نشست یادشده پرداخت.

هاشمی‌نژاد با اشاره به برگزاری نشست منافقین در فرانسه با حضور مقام‌های سابق و فعلی غربی، گفت: اعضای گروهک تروریستی منافقین هرآنچه را غرب به‌ویژه آمریکا و البته رژیم صهیونیستی مدنظر دارند، تا جایی که قابلیت اجرایی داشته باشد، انجام می‌دهند و این تلاش را برای اثبات خود به آن‌ها اجرایی می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه درپی تحولات اخیر در منطقه، گروهک تروریستی منافقین از یک سو و ازسوی دیگر جنگ‌طلب‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی، به بهانه رویدادهای مورد اشاره درصدد انجام مانور علیه جمهوری اسلامی ایران برآمدند که این هم یک حرکت نخ‌نما شده است، چراکه ما چنین حرکتی را در طول بیش از ۲۰ سال گذشته بار‌ها و بار‌ها مشاهده کردیم، اظهار کرد: باید گفت که آن دسته از جنگ‌طلب‌های آمریکایی که به طناب پوسیده منافقین که جایگاهی در داخل مردم ایران دارند، دل بسته‌اند، چقدر کوتاه‌نظر هستند.

دبیرکل بنیاد هابیلیان با تاکید بر اینکه طبیعتا این امر نشان‌دهنده دست خالی آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها در مقابل مردم ایران است، بیان کرد: آن‌ها با نمایش این نوع حرکات، خالی بودن دستانشان را در برابر مردم ایران به‌طور کامل نشان می‌دهند.

به گفته وی، کشورهای غربی در گزارش‌های متعدد اشاره کرده‌اند که ملت ایران از همه اقشار و با هر دیدگاه به‌شدت از گروه نفاق نفرت دارد و این حرکات نمایشی کاملا آشکار می‌کند که چقدر دست غرب به‌ویژه آمریکایی‌ها برای مانور در مقابل مردم ایران خالی است که سراغ منفورترین گروهک در نزد مردم ایران، می‌روند.

هاشمی‌نژاد درباره میزبانی فرانسه از نشست منافقین، تصریح کرد: متاسفانه غرب در دهه‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی همواره تلاش کرد که ظرفیت‌های خشن تروریستی علیه ایران را حفظ کنند.

وی ادامه داد: این نوع تلاش غرب در قبال جمهوری اسلامی ایران انجام می‌شود؛ آن‌ها نه فقط از گروهک تروریستی و جنایت‌کار منافقین بلکه از گروه‌های خشن تروریستی دیگر و با سابقه سیاه مانند کومله، دموکرات، خلق عرب، النضال، ... در کشور‌های اروپایی و آمریکا حمایت می‌کنند؛ این نشان می‌دهد که آنچه غرب به آن به‌عنوان ظرفیت می‌نگرد و تلاش دارد آن را سرپا نگه دارد، تروریست‌هایی با سابقه عملیات‌های جنایت‌کارانه هستند؛ حضور منافقین در فرانسه هم بخشی از همان پروژه حفاظت از گروه‌ها و جریان‌های تروریستی و خشن برای استفاده علیه مردم و کشور ایران است.

دبیرکل بنیاد هابیلیان در بخشی دیگر ضمن توصیف حرکت کانادا برای ممنوع کردن ورود اعضای گروهک تروریستی منافقین به این کشور، به‌عنوان یک حرکت نمایشی، گفت: این حرکت مبنا و اصولی ندارد و ما شاهد حضور سناتور کانادایی در نشست اخیر منافقین در فرانسه بودیم.

وی با بیان اینکه برخی از دولت‌ها بنا به دلایلی مانند مواجهه با جمهوری اسلامی ایران، داشتن ژست‌های تبلیغاتی یا نشان دادن برخی از گرایش‌های دیپلماتیک حرکت‌هایی را انجام می‌دهند، اضافه کرد: مثلا در سال ۱۹۹۷ زمانی که آمریکا منافقین را در فهرست گروه‌های تروریستی قرار داد و به فاصله چندسال اروپا چنین کاری کرد، هیچ‌یک اقدامی علیه منافقین انجام ندادند؛ حتی منافقین با همان پرچم و آرمی که در فهرست تروریستی اروپا و آمریکا قرار گرفتند، در کشور‌های اروپایی و آمریکا حضور داشته و در پارلمان‌ها و مراکز دولتی آن‌ها می‌کردند؛ ضمن اینکه شخصیت‌های دولتی اروپایی و آمریکا در نشست‌های آن‌ها حضور می‌یافتند.

وی با بیان اینکه این نوع مانور‌ها برای جذب نظر ایران یا به دلیل وجود فرازوفرود در روابط با ایران انجام می‌‌شود، گفت: این طور نیست که زمانی این کشور‌ها گروه یا فردی را وارد فهرست تروریستی می‌کنند، دقیقا آن فرد یا گروه را با آثار و پیامد‌های این اقدام مواجه کنند.

هاشمی‌نژاد با اشاره به اینکه اعتراض‌های ایران به آلبانی به دلیل آزادی عمل داده‌شده به منافقین در نهایت به تقابل ۲ کشور منجر شد، عنوان کرد: پس از آن آلبانی ناچار به عقب‌نشینی شد؛ اما مهره‌های اصلی منافقین و فرماندهی این گروهک همچنان در کشور‌های اروپایی و آمریکا حضور دارند.

هاشمی‌نژاد در پایان با تاکید بر اینکه لازم است که ما هم اقدام‌های حقوقی خود را انجام دهیم، گفت: کاری که قوه قضاییه در جهت محاکمه اعضای منافقین انجام می‌دهد، قابل تقدیر است و خلاء آن احساس می‌شد؛ امیدواریم نتایج این دادگاه مشخص شود و ما با اقدام‌های حقوقی سراغ سرکردگان جنایت‌کار منافقین برویم و شاهد اقدام‌های حقوقی قاطع باشیم.

 

منبع: خبرگزاری میزان




انتهای متن/

دوشنبه, 24 دی 1403 ساعت 10:26

نظر شما

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید